Akupunktur behandlinger

Akupunktur Behandlinger - Liste

Kontakt QI-Akupunktur

akupunktur østerbro københavn jagtvej østerbrogade Borgmester Jensens Allé

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Akupunktur

Akupunktur har sine rødder i den kinesiske og taoistiske naturfilosofi. Det er forklaret ud fra principperne yin og yang, som de fleste mennesker, har hørt om. Ved at påvirke bestemte akupunkturpunkter på kroppen, kan man udfra denne teori genoprette energiubalancer i livsenergien Qi.  Akupunktur er i dag en anerkendt behandling som kan helbrede en lang række forskellige sygdomme og symptomer.

 

I gamle dage i Danmark, så man på behandlingen som en alternativ form, men med årene og med videnskabelige undersøgelser, har det medført en nyt syn og dokumentation på, at det virker. Akupunktur er så derfor i dag baseret på flere lægeundersøgelser, samt viden om at det hjælper på smerter, sygdomme og symptomer.

Behandling med Akupunktur?

En behandling foregår ved, at man stikke tynde nåle ind i huden og muskler. Disse nåle stimulerer nerverne, og giver en øget blodgennemstrømning og udskiller smertedæmpende hormoner. Nålene kan også gå ind og hjælpe på den mentale følelse af smerter og symptomer i en positiv retning.

 

Akupunktur er sjældent noget som virker med det samme, og det kræver normalt en 4-6 behandlinger, før du kan mærke en decideret hjælp. Dog har vi ofte haft kunder hos os, som allerede efter 1 behandling har kunne mærke en tydelig forskel. Har man langvarige smerter er det optimalt at behandle mere end 6 gange. Nålebehandlingen også påvirke den mentale oplevelse af symptomer og smerter positivt.

Qi-akupunktur østerbro københavn

Hvornår behandles man?

Det er ofte at man bruger akupunktur til at behandle smertetilstande. Det kan være smerter i ryggen, mave-tarmsygdomme, allergi, stress, ja generelt på hele kroppen. Behandlingen har også en god virkning til at lindre gener relateret til kræft som f.eks. kvalme.
Generelt har akupunktur en god virkning, så man også kommer til at sove bedre om natten, og generelt finder mere ro i sin krop.

Vi er medlem af Danske Akupunktører og har du spørgsmål omkring behandlingen, er du altid velkommen til at sende os en besked eller ringe til os.

 

 

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.