PCO problemer akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod PCOS

- skab balance i hormonerne og underlivet

Hjælper dig med at få cirkulation og balance i systemet, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra vestlig medicin, er akupunktur mod PCOS en mere permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring her og nu.

Det betyder, at dine smerter forsvinder lidt efter lidt, til du har genvundet balance kroppens hormoner og fri cirkulation omkring livmoderen.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med din PCOS. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din PCOS

Ofte skyldes din PCOS en stagnation, af energi i dit system, så blodet ikke kan cirkulere ordentligt. Det starter typisk i puberteten, leveren som skal styre  cirkulationen i kroppen har svært ved at udføre sit arbejde ordentligt, det skaber stagnationer og derved ophobninger som typisk sætter sig omkring underlivet.
 
Konsekvensen er, at du får smerter, idet blodet ikke kan cirkulere og i stedet stagnerer.  Der skabes cyster omkring livmoderen der påvirkes af hormonerne, idet cirkulationen er nedsat,  det kan nedsætte evnen til at blive gravid. Udover dette kan fordøjelsen også blive påvirket og det giver typisk uren hud.
 
Akupunktur hjælper dig med din PCOS, ved at skabe balance i kroppen via leveren og fordøjelsen. Det er typisk  i disse organer  ubalancen opstår, og derved påvirker resten af systemet. Maven og milten styrer hormon balancen, og ved at skabe balance omkring disse organer, kommer der mere ro på hormonerne. Leveren har med cirkulation at gøre, og ved at arbejde med den, kan man sørge for at flowet i kroppen ikke stagnerer. Når du får løsnet op for din cirkulation og hamoniserer mave/milten (hormonerne) bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces.
 
Det betyder, at dine smerter bliver lindret – både øjeblikkeligt under behandlingen og i det lange løb, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne og får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

- mod PCOS i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din PCOS, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og forebygger smerter:

Når du får akupunktur mod din PCOS hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din PCOS, og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.