kronisk tarmbetændelse akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod kroniske tarm betændelse

- Colitis ulcerosa, morbor crohn

Akupunktur mod kronisk tarm betændelser mod inflammatorisk tarm-sygdomme hjælper dig med at få din fordøjelse til at blive normal, og bekæmper den inflammation som findes i dine tarme.

Til forskel for medicin, virker akupunktur mod din sygdom uden at give bivirkninger, og vi arbejder hen imod at du kan blive fri for betændelse i dine tarme, og derved få en normal fordøjelse.

Det betyder at der kommer færre wc besøg, og at du på sigt slipper for  blod i afføringen eller andre gener.

Kontakt Qi Akupunktur, og lad os hjælpe dig med at slippe din kroniske tarmbetændelse. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din tarm sygdom

Når man skal behandle kroniske tarm sygdomme med akupunktur, laver man først en diagnose ud fra de kinesiske principper, derefter laves en behandlingsplan for hvordan vi udredder din tarm sygdom.

 

Med akupunktur kan man få bevægelsen/ fordøjelsen til at blive mere normal, og derfor kan man få de peristaltiske bevægelser i tarmen til at slappe mere af.

Det bevirker at din fordøjelse bliver i stand til at optage mere at den føde, som du indtager.

 

Optager du mere af den næring som kommer ned i maven, vil du også få mere energi og overskud, hvilket har en positiv indvirkning på dit system som helhed.

 

Akupunkturen aktiverer hormoner i kroppen, som virker antiinflammatorisk og herved hjælper kroppen til at bekæmpe den kroniske betændelse i tarmene, derfor at det vigtigt at få fordøjelsen til at virke mere normal så der kommer overskud i kroppen, så  helingen kan foregå.

 

Det betyder, at når behandlingen virker og kroppen igen er i balance, vil du opleve mere overskud, mindre/ingen smerter, samt ingen blod i afføringen.Men da det er en kronisk tilstand i kroppen, skal det løses  over en periode, og kan ikke løses fra den ene dag til den anden.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod tarm sygdom i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din kroniske tarm betændelse, får du her nogle gode råd til hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og forebygger smerter:

Når du får akupunktur mod din kroniske tarmbetændelse  hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

 

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din kroniske tarmbetændelse og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.