migræne kur akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod spændingshovedpine

– Få løsnet op for de smertefulde blokeringer der hindrer dig i din hverdag

Mange gange oplever hovedpine patienterne på klinikken en lindring på deres hovedpine med det samme hvis de kommer med det akut. Akupunktur er en utrolig effektiv måde at behandle hovedpine på, fordi det ofte vil lindre en hovedpine hurtigere end piller kan.

Men hvad er endnu væsentligt, kan kinesisk medicin arbejde med den grundlæggende ubalance og derved forhindre hyppigheden og styrken af hovedpinerne, og det vil sige at hvis du har hovedpine/migræne 6 ud af ugens 7 dage og har haft det i mange år vil du kunne opleve at du efter en måneds forløb at det er nede på 3 dage og måske mindre, og forsætter du kan blive fri for din hovedpine. Lette hovedpiner forvinder typisk hurtigt.

Akupunktur kan både afhjælpe hovedpine/migræne når det er en akut behandling, samt hvis du har gået med det i årevis. En typisk hovedpine behandling består i at finde den/de meridianer som der er en blokering i og få identificeret den/dem.

Når den/de syge meridianer er fundet kan man lede den blokering som hovedpinen hen til anden meridian det gør at det syge område i kroppen slappe af, og der kommer cirkulation til det skadet område. Det er den øget cirkulationen som gør kroppen i stand til at helbrede sig selv, fordi der kan komme affaldsstoffer væk fra det skadet område og næringsstoffer ind, det får området til at slappe af hvilket får hovedpine til at lette.

Klik på en af kasserne og læs hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefon + 45 23 44 03 20 og få en uforpligtende samtale.

 

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.