astma, astma allergi akupunktur

Akupunktur mod astma

Akupunktur mod astma hjælper dig med, at få din vejrtrækning til at blive normal, så du kan få en hverdag uden hoste og uden problemer med vejrtrækningen.

Til forskel fra medicinsk behandling med antihistamin og andre mediciner mod astma, kan akupunktur gøre lungerne stærkere, og derved fjerne betændelse og holde astmasymptomer væk.

 

Dette vil betyde, at din vejrtrækning blive uhindret og følelse normal.

Kontakt QI Akupunktur og lad os hjælpe dig med at trække vejret normalt igen. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur mod astma

Ved akupunkturbehandling mod astma, arbejdes der med selve fundamentet omkring lungerne. Astma skyldes ofte inflammation i lunger og luftveje, som gør vejrtrækningen besværlig. Ringmusklen i halsen bliver overaktiv og kramper, og der sker ofte en opsvulmning af området, som giver symptomer.  

 

Akupunktur virker lindrende mod inflammation. Når inflammationen bliver mindre, føler du, at det bliver nemmere at trække vejret, fordi hævelsen ikke længere laver det samme pres i halsen. Akupunktur er også genial til at fjerne væske fra et område. Derfor vil væskeophobninger i og omkring halsen også komme væk. Dette vil også hjælper på din vejrtrækning.

Lungerne er et organ, som typisk er svagt og derfor er årsagen til problemet. Med akupunktur kan man styrke op omkring lungerne og deres funktion i kroppen, så selve lungerne bliver stærkere. Dette bevirker, at kroppen ikke overreagerer. Derved får man ikke symptomer på astma, fordi det organ (lungerne) som styre hals, næse og svælg er stærk. Det er her akupunkturen kan hjælpe i forhold til normal medicin, som tager sig af symptomerne, men ikke løser problemet ved roden.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

– mod astma i din hverdag

I din hverdag kan du selv aktivt hjælpe til med behandlingen, her er et par tips.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper dig med din astma. Få gode råd til at holde din krop i balance.  Ring på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.