Akupunktur mod fertiliteten

- en krop i balance giver bedre forudsætninger for graviditet

Akupunktur til fertilitet hjælper dig, der brændende ønsker dig et barn – men som af årsager har svært ved at blive gravid. Hos Qi Akupunktur får du og din partner hjælp til at skabe de mest optimale fertilitetsforhold og øge sandsynligheden for, at I endelig bliver gravide.

Akupunktur som fertilitetsbehandling er en helt naturlig behandling uden bivirkninger. Behandlingen er både til dig, der vil have de bedste forudsætninger for at blive gravid af den naturlige vej og til dig, der vil forberede dig så godt, du kan, før en insemination.

Kontakt Qi Akupunktur og hør mere om de fordele, der er ved at bruge akupunktur til fertiliteten ved at ringe på telefon 23 44 03 20. Du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

 

Qi-akupunktur østerbro københavn gravid

Sådan hjælper akupunktur på fertiliteten

– og øger dine chancer for at få dit drømmebarn

Er du ufrivilligt barnløs, skyldes det måske en ubalance i din krops energi. Hvis du har en ubalance, er det også sandsynligt, at der er en blokade i dit kredsløbssystem, som forhindrer en normal gennemstrømning af blod til din livmoder.

Akupunktur hjælper med at genskabe balancen i din krop, så du har de bedste forudsætninger for at blive gravid og holde på barnet gennem hele forløbet.

Ud over det har akupunktur vist sig at have positive effekter på fertiliteten, for eksempel fordi:

Akupunktur til fertilitet mindsker også risikoen for ufrivillig abort

Akupunktur hjælper også dig, der er bange for, at du ikke kan holde på barnet under hele graviditeten. Bestemte akupunkturpunkter hjælper nemlig din slimhinde med at blive tykkere, så ægget har de bedste forhold at slå sig ned i.

Akupunktur til fertilitet hjælper dig med at slippe din frygt, så du bare skal nyde den dejlige tid og glæde dig til at få dit drømmebarn.

Kontakt Qi Akupunktur på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde kontaktformularen og start behandlingen, der hjælper dig med at få dit drømmebarn.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.