fordøjelse akupunktur tarmsystem mave

Akupunktur mod fordøjelsessystemet

Fordøjelsen er noget af det vigtigste at holde i balance, når vi taler om kroppen som helhed.

Har du haft dårlig fordøjelse i mange år er der en risiko for at kroppen pga. manglende næring optagelse ikke har overskud til at vedligeholde sig selv, og derved kan sygdomme på stå. I den østlige medicin ser man fordøjelsen som motoren i kroppen, eller de organer som har ansvaret for at kroppen holdes i gang.

Akupunktur kan hjælpe med:

Fordøjelses problemer kan føles på mange måder, oppustet mave, mave smerter, hård mave, tynd og hård mave. Det fælles for dem alle er at de forringer maven og tarmenes evne til at optage næringen fra maden på den mest optimale måde.

r der f.eks. inflammation i fordøjelsen, kan dette give inflammation andre steder kroppen, fordi inflammationen forbrænder de kropsvæsker som findes overalt i kroppen, og hvis man har haft en for stor forbrænding af kropsvæsker i længere tid er der ikke nok kropsvæsker til at køle kroppen og derved kan der opstå inflammation andre steder i kroppen.

Med akupunktur kan man arbejde med fordøjelsen på mange måder, der findes punkter som kan hormoniser de peristaltiske bevægelser i tarmene, så maden kommer igennem systemet inde for den normale tid (ca. 1 døgn), så man hverken får for lidt næring optaget (tynd mave), eller optager for meget af maden så der kommer affaldsstoffer inde i systemet (Hård mave).

Man kan også arbejde med fordøjelsen indirekte ved at arbejde med leveren, den kan nemlig påvirke maven og tarmenes arbejde hvis den er i ubalance og derved ikke kan optage næringen i et jævnt flow, dette føles typisk som en oppustet mave. Den østlige medicins evne til at udrense og harmoniser er med til at skabe et stærkt fundament i kroppen.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt i dag

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.