eksem billede

Akupunktur mod eksem

– Få balance i din krop og derved en normal hud

Sådan hjælper akupunktur på din eksem

Ofte skyldes din eksem at der er en ubalance i din krop,  med det menes at din krop mangler grundsubstanser (blod,kropsvæsker), eller der er ophobning af affaldsstoffer der forgifter kroppen og laver et surt miljø. Lungerne kan også være svage og have svært ved at føre næring ud til huden (lungerne kontrollerer huden). Så der kan være flere årsager til at du får eksem .
 
Konsekvensen er, at du kan få smerter, at affaldsstoffer ophober sig i kroppen, fordi maden bliver for længe i din krop, eller leveren ikke kan komme af med affaldsstofferne, og du får frustrerende følgevirkninger f.eks. uren hud, eksem, oppustethed eller  træthed.
 
Akupunktur hjælper dig af med din eksem, fordi behandlingen starter cirkulationen i din fordøjelse, så din indtagelse, optagelse og udskillelse af maden bliver optimeret så kroppen får den næring  den behøver. Hvis din lever har problemer med at udskille affaldsstoffer, kan akupunkturen også hjælpe med det, og lungerne styrkes så næringen føres ud til huden.

 

Det betyder, at dine symptomer bliver lindret lidt efter lidt,  din optagelse af maden bliver optimeret, og kroppn kommer i en balance hvor den fungerer bedre, da du får mere overskud. Både  under behandlingen og i det lange løb vil du kunne mærke at fordøjelse arbejder og bliver bedre, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne og får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

- mod eksem i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din eksem,  får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og din fordøjelse:

Når du får akupunktur mod din eksem hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din eksem og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.