forstoppet maveproblemer smerter i maven akupunktur

Akupunktur mod forstoppelse

- Få balance i din fordøjelse

Hjælper dig med at få cirkulation tilbage i din fordøjelse, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter, oppustethed og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra afføringsmidler,som typisk har en her og nu løsning, er akupunktur mod forstoppelse en permanent løsning på dit problem.
 
Det betyder, at din fordøjelse kommer i balance lidt efter lidt, indtil du har en mave og tarme der arbejder som de skal,  og du derfor kan indtage, optage og udskille maden optimalt.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at balancere din fordøjelse. 
Bestil en tid ved at ringe på telefon +45 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din forstoppelse/fordøjelse

Ofte skyldes forstoppelse en blokering i dit system og manglede energi til at føre maden videre i systemet, eller tørhed i tarmforen, som gør, at maden har svært ved at komme ned igennem tarmene. Der opstår stagnation i området så maden har svært ved at  passere.
 
Konsekvensen er, at du kan få smerter, at affaldsstoffer ophober sig i  dit system fordi maden bliver for længe i din krop, og du får frustrerende følgevirkninger f.eks. uren hud, træthed, oppustethed og svimmelhed.
 
Akupunktur hjælper dig med din forstoppelse, fordi behandlingen kan starte cirkulationen i fordøjelsen, så du kan slippe af med det de stagnationer som kan være i tarmene. Behandlingen kan også hjælpe med at genskabe kropsvæsker som bruges i tarmfloraren, så maden lettere kan komme igennem systemet. Når du får løsnet op for presset og din cirkulation bliver bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces.
 
Det betyder, at dine smerter bliver lindret, din optagelse af maden blive optimeret, og kroppen kommer i en balance hvor den fungerer bedre, da du får mere overskud. Både øjblikkeligt under behandlingen, og i det lange løb vil du kunne mærke at fordøjelse arbejder og bliver bedre, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne, og derved får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

mod forstoppelse i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din forstoppelse, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og din fordøjelse:

Når du får akupunktur mod din forstoppelse hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din fordøjelse og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.