immunsystem

Akupunktur mod dårligt immunforsvar

– Drop de evige sygedage

Hjælper dig med at få systemet til at fungere normalt, så du ikke længere skal døje med frustrerende mange sygedage og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra vestlige medicin, er akupunktur mod et dårligt immunforsvar en permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring nu og her. 
Det betyder, at din krop bliver i stand til at holde virus og bakterier (som ikke skal være i systemet) ude så du ikke bliver syg, og lidt efter lidt vil din krop blive mere sund og rask.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at få et stærkt immunforsvar. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på dit immunforsvar

Ofte skyldes dit dårlige immunforsvar en blokering et eller flere steder i kroppen, dårlig kost, eller en medfødt fejl, som gør, at blodet og varmen i din krop har svært ved at cirkulere ordentligt fra de indre organer.
 
Konsekvensen er, at kroppen har svært ved at afvise udefra kommende virus og bakterier, som gør at de kan sætte sig dybere i din krop, og du får frustrerende følgevirkninger som f.eks. influenza, covid-19, halsbetændelse og forkølelse, men kan faktisk og bevirke at kroppens immunforsvar overreagerer og udvikler allergier.
 
Akupunktur hjælper dig med dit immunforsvar, idet behandlingen åbner op for blodcirkulationen i de områder, der er blokeret. Den hjælper dig så din fordøjelse og dine lunger er i stand til at indtage, optage og udskille på den optimale måde,  således at systemet kommer i overskud og bliver i stand til at bekæmpe de udefra kommende påvirkninger. Når du får løsnet op for din cirkulation og får optimeret energi produktionen (Via mad og luft) bliver immunforsvaret bedre, og din krop begynder sin naturlige helingsproces.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

– for et bedre immunforsvar i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod dit dårlige immunforsvar, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop:

Når du får akupunktur mod dårligt immumforsvar hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

 

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dit dårlige immumforsvar og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.