rygsmerter akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod rygsmerter

– Genvind din bevægelighed og slip smerterne

Akupunktur mod rygsmerter giver dig din fulde mobilitet tilbage, så du igen kan bevæge dig uden at være hæmmet af frustrerende smerter i ryg og lænd.

Både på kortere og på længere sigt vil du få udbytte af en akupunkturbehandling mod rygsmerter. Blandt andet vil du opleve at:

 

Hvor mange behandlinger, du skal have, før du er helt smertefri, afhænger af din situation. Skyldes dine smerter en gammel skade, som du har døjet med i mange år, har din krop sandsynligvis opbygget mange blokeringer i løbet af årene.

Er dine smerter opstået for nyligt, vil du typisk være smertefri efter 3 behandlinger.

Kontakt os på telefon 23 44 03 20 eller udfyld kontaktformularen og få en tid til akupunktur mod dine rygsmerter, som vil aflaste dig i din hverdag.

Hvordan virker akupunktur mod rygsmerter?

Dine rygsmerter skyldes formentlig, at dine muskler er meget anspændte. Når dine muskler er anspændte, blokerer de for blodtilførslen og tilførslen af vigtige næringsstoffer til den del af ryggen, du har ondt – og derfor får du smerter og nedsat bevægelighed i det område.

 

Akupunktur mod rygsmerter åbner op for blodcirkulationen og renser ud i affaldsstofferne, og du vil øjeblikket mærke en lindring af dine smerter, fordi nålene får det skadede område til at slappe af.

 

Fordi din krop igen får blodtilstrømning til det skadede område, begynder den at hele sig selv.

 

En behandlinger holder cirka 3 dage, og bagefter er det vigtigt, at du igen får akupunktur mod dine rygsmerter, så din krop bliver ved med at kunne hele sig selv, så du til sidst er helt smertefri.

Akupunktur mod rygsmerter – slip for anspændthed og slap af igen

Rygsmerter er frustrerende, fordi det hæmmer din hverdag. Måske har du helt glemt, hvordan det føles at være smertefri?

 

Akupunktur mod rygsmerter giver dig mere overskud og energi i din hverdag, fordi du slipper for at være hæmmet af nedsat bevægelighed og smerter.

 

Få dit overskud tilbage – book en tid til akupunktur mod rygsmerter og oplev, hvordan din hverdag bliver smertefri.

Ring på telefon23 44 03 20 og bestil din tid, eller udfyld vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.