vægttab akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur til vægttab

– Kickstart dit vægttab med en bedre forbrænding

Har du udfordringer med at tabe dig? Eller har du sat dig for at nu skal det være, men du ønsker et godt skub fra start? Akupunktur til vægttab optimerer din fedtforbrænding, så du kan tabe dig hurtigere.

Din legemsvægt kan skyldes stor muskelmasse, ødemer (vand i kroppen) eller for stor fedtmasse. Hvis det er sidstnævnte – hvilket er gældende for størstedelen af overvægtige danskere-, så er akupunktur en effektiv og sund måde at kickstarte dit vægttab på.

Legemsvægt er i udgangspunktet livsstilsbetinget og ledsages typisk af højt blodtryk, forhøjet kolesterol, ledgener og senere følgesygdomme som diabetes, hjerte/-karsygdomme og slidgigt mv. Ved akupunktur kan vi hjælpe din krop til at genfinde sin naturlige balance og vægt uden farlige operationer, medicin, slankepiller eller andre (usunde og/eller unaturlige) præparater. Det betyder, at du kan nå dine mål på en naturlig måde. Og, på grund af nålenes regulerende virkning kan vi desuden hjælpe med at bevare din huds elasticitet, så du får en flottere sammentrækning af huden ved dit vægttab.

Vi har 10 års erfaring med behandling af vægttab – og med stor succes. Dog gør vi opmærksom på, at vægttab og forbrænding er betinget af din livsstil! Akupunkturbehandlinger alene kan ikke sikre, at du når dine mål. Det skal kombineres med kostomlægning og motion. Dette er vi gerne behjælpelige med.

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at indfri dit mål. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på dit vægttab

Når du skal behandles hos os, udredes du først efter de kinesiske diagnose-principper. På baggrund deraf udfærdiger vi en plan for behandlingen af dig.

Din lave forbrænding er – ifølge TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) – et resultat af en til flere ubalancer i din krop. Ubalancerne forklares oftest som en ophobning af fugt, hvorfor vi med nåle stimulerer din mave og milt, sådan at affaldsstoffer og fugt bliver udskilt og eventuelle blokeringer opløses. Derved øges organernes funktion, så din indtagelse, optagelse og udskillelse af mad optimeres. Det betyder, at din forbrænding øges og at du taber dig hurtigere – såfremt du altså understøtter din behandling med sund kost og motion.

 

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance og heling. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling ved at:

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.