Qi-akupunktur østerbro københavn gravid uden smerter

Akupunktur mod smerter under graviditet

Akupunktur mod lændesmerter og bækkenløsning under din graviditet, giver dig bevægeligheden tilbage i lænd og hofter, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter i din hverdag.

Til forskel fra symptomdæmpende medicin undgår du at påvirke dig og dit barn med præparater, som ikke er sunde for kroppen. Du slipper af med dine smerter uden kemiske bivirkninger og får fjernet blokeringer, så du kan bevæge dig mere frit. Dette kan senere medvirke til en mindre besværlig og smertefuld fødsel.

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at bliver fri for smerter under din graviditet. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur mod dine smerter

Hvis du føler smerter under din graviditet, skyldes det ofte, at barnet i maven på dig bliver større og større.  Kroppens evne til at lave en naturlig cirkulation af næringsstoffer til områder, der har brug for det, kommer derfor under pres.

Presset fra barnet kan medføre, at affaldsstofferne i et område ikke kan komme væk. Der skabes derfor en blokering, som gør ondt. Jo længere tid man gå med det, jo mere ondt gør det som regel.

Det, som akupunktur kan gøre ved smerterne under graviditeten, er at lamme de muskler, som er meget spændte. Dette gør, at de slapper af, og derved kan cirkulationen i de spændte områder blive mere normalt. Derfor kan affaldsstofferne nu begynde at komme væk fra området.

Når cirkulationen i området (lænden) bliver bedre, har det flere fordele:

Sådan støtter du din akupunkturbehandling i din hverdag.

Der findes en del ting, som du selv kan gøre, for at mindske smerterne under din graviditet:

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dine smerter og få gode råd til at holde din krop i balance. Ring på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.