galdesten akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod galdesten

– Slip af med akutte smerteanfald

Akupunktur mod galdesten hjælper dig nænsomt af med galdesten, så du kan få  en hverdag uden akutte smerteanfald.

Galdestensdannelse kan have forskellige årsager, men typisk skyldes det:

Begge tilstande gør, at der dannes små krystaller/sten i galdeblæren eller galdevejene, som kan sætte sig fast og forhindre galden i at løbe ud i dine tarme. Blokeringen skaber et øget tryk i galdeblæren med dét resultat, at galdeblæren udvides og du oplever akutte smerter i den øverste del af maven, typisk under højre ribbenskant og med udstråling til ryg og/eller højre skulder. Galdesten er som sådan ikke farligt, men er ofte vældigt smertefuldt og kan potentielt udvikle sig til en alvorlig inflammationstilstand i galdevejene eller galdeblæren.

Til forskel for vestlig medicin som blot smertelindrer – eller i værste fald opererer, så er akupunktur en nænsom, effektiv og medicinfri måde at opløse galdesten på. På grund af akupunkturens regulerende egenskaber ser vi ofte, at vores patienters får færre galdestensanfald og galdestensdannelsen på sigt ophører, da din lever- og galdeblærefunktion normaliseres.

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine smerter. Bestil din tid ved at ringe på telefon + 45 23 44 03 20 eller udfyld kontaktformularen.

Sådan hjælper akupunktur på galdesten

Når du skal behandles hos os, udredes du først efter de kinesiske diagnose-principper. På baggrund deraf udfærdiger vi en plan for din behandling.

Galde dannes i leveren og ledes derfra til galdeblæren, hvor galden opbevares. Ved hjælp af akupunktur kan man åbne op for blodcirkulationen omkring din lever og galdeblære. Dette bevirker, at der skabes en stabil galdestrøm og du får løsnet op for de blokeringer og det pres der er omkring galdeåbningen. På den måde vender din galdeblære tilbage til sin oprindelige størrelse og dine smerter lindres.

Med en normaliseret leverfunktion er din krop bedre rustet til at forebygge ny galdestensdannelse og eventuel inflammation i hhv. galdevejene eller galdeblæren. Med akupunktur kan vi desuden aktivere hormoner i din krop, som virker anti-inflammatoriske. Dette sikrer, at du undgår inflamamtion og i værste fald bortoperation af din galdeblære.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod galdesten i din hverdag

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance og heling. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling og smerteforebyggelse ved: 

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.