Hvem er Morten Iversen?

akupunktur østerbro københavn jagtvej østerbrogade Borgmester Jensens Allé

Det har altid ligget lidt i blodet, at jeg skulle uddanne mig til behandler på et tidspunkt

Jeg er på det nærmeste opfostret med akupunktur, Tai chi, Yin/Yang og den kinesiske tankegangs grundprincipper.

Jeg startede som behandler i 2003 efter at have uddannet mig i 2 år til fysiurgisk massør, hvor jeg lærte det fundamentale omkring anatomi og fysiologi samt kroppens mest basale blokeringer.

Efter nogle år var jeg parat til at tage skridtet videre og påbegyndte et 4 årigt fuldtids mesterlæreforløb som akupunktør. Her lærte jeg stor set alt omkring meridianbaner, hvordan sygdomme og ubalancer opstår og hvordan de helbredes samt jeg lærte om urtemedicin og kostindtagets betydning.

Jeg uddannede mig sideløbende som Tai Chi instruktør og underviste i dette undervejs

Efterfølgende har jeg suppleret med den resterende nødvendige uddannelse til at opnå tiltlen RAB (registreret alternativ behandler) blandt andet for, at mine patienter kan modtage tilskud fra sygeforsikring Danmark. Jeg sørger stadigt for at efteruddanne mig flere gange årligt. Helst rundt omkring i verden, for at udvide min horisont og forsat lære af de mest anderkendte akupunktører.

 

Jeg er af den opfattelse, at kroppen i langt de fleste tilfælde selv kan helbrede
skader, stress og kroniske sygdomme, hvis bare den får de rette værktøjer.

 

Blandt andet rigtig mad, god nattesøvn, fornuftig motion, og en rolig og harmonisk vejrtrækning

Kroppen kan dog komme til et punkt, hvor den ikke længere selv kan klare de ubalancer som er skabt. Her kan akupunktur benyttes som et ekstra stykke værktøj, der via harmonisering af organerne og fjernelser af blokeringer i medianbaner, hjælper kroppen med at vende en ”dårlig vane” til en ny og mere ”positiv vane” og hjælpe kroppens egen helbredelse på vej.

At ovenstående værktøjer og anvendelse af traditionel kinesisk medicin (TCM) kan skabe varige forandringer, har jeg i høj grad erfaret på egen krop. Her vil jeg skynde mig at pointere, at jeg med traditionel kinesisk medicin ikke mener indtag af medicin i den vestlige verdens forstand, men derimod kinesernes opfattelse af vigtigheden af fuld balance mellem krop, sind og ydre påvirkninger. Eksempelvis kostindtagelse, sygdomskabende påvirkninger, blokeringer af kroppens fundamentale energier og følelsesmæssige blokeringer samt kroppens energiskabende cirkulation.

 

Mit uddannelsesforløb

 

Siden jeg har sat mig grundigt ind i den kinesiske medicin og efterlevet dens principper, er mit immunforsvar blevet markant forbedret. På trods af at min krop i perioden er blevet 12 år ældre, har jeg aldrig følt mig så godt tilpas og ved så godt et helbred. Blandt andet er jeg sluppet fuldstændig for min årlige influenza og jeg kan tydeligt mærke, at jeg er kommet i meget bedre balance. 

Disse positive forandringer tilskrives værdien af, at jeg har lært at forstå hvad min krop fortæller og formår at komme eventuelle ubalancer i forkøbet ved at benytte overnævnte værktøjer og min viden om TCM.

 

Klinik informationer

Kontakt QI-Akupunktur

akupunktur østerbro københavn jagtvej østerbrogade Borgmester Jensens Allé

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.