forhøjet, højt blodtryk akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod forhøjet blodtryk

Hvordan kan man sænke blodtrykket med Akupunktur?

I den traditionel kinesiske medicin er der flere muligheder for at behandle for et forhøjet blodtryk; men man kigger på patientens symptomer for at finde ud af hvor ubalancen er, derefter hvordan hverdagen påvirker systemet, og hvilken kost der indtages. Det er vigtigt at få rigeligt med søvn da mangle på søvn kan være med til forhøje trykket i kroppen, og sover man dårligt vil dette også indgå i behandlingsforløbet.

 

 

Akupunktur kan regulere kredsløbet, så der ikke er så meget pres på kroppens blodårer. Dette medføre, at blodet kan passere mere frit gennem årerne og blodtrykket sænkes. Lider man af angina pectoris (hjertekramper) er dette en nem og bivirknings fri måde at få systemet til at arbejde roligt, og derved slippe for ubehageligheder.

 

Hvis man har med en nyre ubalance at gøre, skal man ind og harmonisere og styrke nyrerne, evt. se på personens kost, om man kan få nedsat indtagelsen af salt. Et overforbrug af salt skader nyrerne. Når balancen er harmoniseret i nyrerne arbejder hjerte og nyrer bedre sammen, og det nedsatte blodtryk aflaster samtidigt en evt. belastning af nyren.

 

Overvægtige har en tendens til at have et forhøjet blodtryk. Med akupunkturen kan man påvirke kroppen til at sætte forbrænding op, så person taber sin lidt og derved aflaster systemet. En kostomlægning er meget vigtig at få med ind i behandlingen, da denne plus  motion er de faktorer, der yderligere kan afhjælpe sygdommens cyklus.

 

 

 

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med din blodtryk.

Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.


Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.