diarrhea tynd mave akupunktur

Akupunktur mod tyndmave

- Få balance i din fordøjelse

Hjælper dig med at få cirkulation tilbage til normal tilstand i din fordøjelse, så du ikke længere skal døje med frustrerende mange toilet besøg, oppustethed og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra medicin som f.eks. imodium, som typisk har en her og nu løsning, er akupunktur mod tynd mave en permanent løsning på dit problem.
 
Det betyder, at din fordøjelse kommer i balance lidt efter lidt, til du har en mave og tarme som arbejder som de skal, og du kan indtage, optage og udskille maden optimalt og derved få en normal fordøjelse.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at balancere din fordøjelse. 
Bestil en tid ved at ringe på telefon +45 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur mod tynd mave

Ofte skyldes din tynde mave at kroppen ikke er i stand til at optage maden i dit system  optimalt, enten fordi der er manglede energi til at optage maden, eller er der en inflammation i tarmene som besværliggør optagelse af maden, så den  kommer for hurtigt gennem systemet og kroppen ikke opnår den optimale optagelse af maden.
 
Konsekvensen er at du kan få smerter, at du ikke optager nok næring til din krop, fordi maden bliver for kort tid i kroppen. Du får frustrerende følgevirkninger f.eks. hovedpine, træthed, oppustethed og svimmelhed, typisk fordi din krop i længden kommer i underskud.
 
Akupunktur hjælper mod din tynde mave, fordi behandlingen giver energi til din fordøjelse, så du kan begynde at optage maden bedre, og tarmene fungerer uden at maden løber for hurtigt igennem. Behandlingen kan også hjælpe med at genskabe kropsvæsker, som bruges i tarmfloraen, det kan hjælpe på inflammation i tarmene så de fungerer bedre, og bliver i stand til at optage maden lettere, uden det  løber alt for hurtigt igennem systemet. Når  din fordøjelse kommer i balance, begynder din krop sin naturlige helingsproces.
 
Det betyder, at dine smerter bliver lindret,  din optagelse af maden blive optimeret og kroppen kommer i en balance hvor den fungerer bedre, da du får mere overskud – både øjeblikkeligt under behandlingen og i det lange løb, vil du kunne mærke at fordøjelsen bliver bedre, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne og får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

mod tynd mave i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din tynde mave, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og din fordøjelse:

Når du får akupunktur mod tynd mave hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din fordøjelse og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.