overgangsalder hedeture akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod overgangsalderen

- Slip de tilbagevendende symptomer én gang for alle

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine symptomer. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Hvordan hjælper akupunktur kvinder i overgangsalder?

Når vi taler om overgangsalder i den kinesiske medicin, kommer man omkring det, kineserne kalder jing cyklus. Jing er det man kunne kalde livsessens i den vestlige verden. Igennem hele livet bruger man af jing til at nære kroppen og holde den sund. På et tidspunkt er der ikke nok jing til at opretholde kvindens evne til at få børn, og menopausen sætter ind.

 

Når man skal ind og behandle for overgangsalder med akupunktur, er det som regel en ubalance med rod i nyrerne, da nyrerne er det organ, hvori yin opbevares. Det er dog sjældent, at ubalancen er alene i nyrerne, da f.eks. hedeturene, der kommer i forbindelsen med overgangsalderen, ses som en yin ubalance i leveren. Da yin er den kølende del i kroppen, og den er i en undertilstand, vil den ikke være i stand til at holde varmen tilbage, og derfor får man hedeturene.

 

Med akupunktur kan man gå ind og rette op på de ubalancer der er i organerne, og søger for at yin og yang er i harmoni. Når der er harmoni i organerne, vil kroppen kunne lave det blod der skal til, så man undgår trætheden. Kommer leveren i balance så den opretholde sine opgaver, slipper man for depression og hovedpine, har mere lyst på sex og undgår hedeturene.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.