fødevareallergi, allergier, intolerant akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod fødevareallergi

– Få balance i din fordøjelse.

Hjælper dig med at fjerne overfølsomheden i fordøjelse, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter, oppustethed og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra den vestlige medicin, som typisk har en her og nu løsning, er akupunktur mod fødevareallergi en permanent løsning på dit problem.
 
Det betyder, at din fordøjelse kommer i balance lidt efter lidt, til du har en mave/tarme der arbejder som de skal, du kan således indtage, optage og udskille maden optimalt, dette giver mere overskud/energi som du kan bruge i din hverdag.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med din fødevareallergi og få balance din fordøjelse.

Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din fødevareallergi

Ofte skyldes din fødevareallergi en inflammation i dit system og manglede energi til at omdanne maden til grundstubstanser. Det betyder at dit immunforsvar overreagerer, når det kommer i kontakt med maden. Det kan give kvalme, allergiske reaktioner i luftveje, øjne og huden, samt smerter i maven. Det betyder at maden har svært ved at komme ned gennem tarmene og stagnation opstår i området, så maden har svært ved at  passere, men det kan også give diarré…
 
Konsekvensen er, at du kan få smerter, at affaldsstoffer ophober sig i din kroppen, da leveren måske heller ikke arbejder som den skal , og du får frustrerende følgevirkninger f.eks. uren hud, træthed, oppustethed og svimmelhed.
 
Akupunktur hjælper dig med din fødevareallergi, fordi behandlingen kan starte cirkulationen i din fordøjelse, så du kan komme af med det de stagnationer som kan være i tarmene. Behandlingen kan også hjælpe med at genskabe kropsvæsker som bruges i tarmforen, så maden lettere kan komme igennem systemet. Behandlingen virker også antiinflammatorisk,

og kan fjerne betændelse i tarmene,  det giver balance i din fordøjelse, så kroppen ikke overreagerer når du kommer i kontakt med fødevarer som du ikke kan tåle. Når du får løsnet op og din cirkulation bliver bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces.
 
Det bevirker at dine smerter bliver lindret, og din optagelse af maden bliver optimeret. Herved kommer kroppen i en balance, hvor den fungerer bedre og du får mere overskud – både øjeblikkeligt under behandlingen, og i det lange løb vil du kunne mærke at fordøjelse arbejder og bliver bedre, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne og derved får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

mod fødevareallergi i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din fødevarerallergi, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og din fordøjelse:

Når du får akupunktur mod din fødevareallergi hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder. 

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din eksem og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.