menstruationssmerter akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod mavesmerter

– få en hverdag med ro i maven

Lider du af oppustethed, forstoppelse eller vedvarende mavesmerter?

Akupunktur mod mavesmerter hjælper dig med at slippe af med dine gener, så du kan nyde en hverdag med mavero.

Mavesmerter er et symptom og kan derfor skyldes flere ting. Men oftest er det udtryk for, at du har en forstyrrelse i tarmfunktionen. Generne kan være mange – hård/tynd mave, stikkende, jagende eller brændende mavesmerter, mavekramper, luft i maven, kvalme, sure opstød mm. Til forskel for vestlig medicin som kun kan symptombehandle, så er akupunktur en effektiv behandlingsform der kan årsagsbehandle. Og, det er en behandling helt uden bivirkninger!

Vi har rig erfaring med at behandle mave- og tarm-gener. Men, vi gør opmærksom på, at du bør søge læge inden din behandling, såfremt dine mavesmerter optræder samtidigt med:

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine gener. Bestil en tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på dine mavesmerter

Mavesmerter kan ifølge TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) udløses af en til flere ubalancer i din mave, milt og/eller tarme. Ubalancerne kommer typisk til udtryk som:

Et forløb hos os indledes med en bredspektret behandling, hvor blodcirkulationen omkring lever og tarme øges, så eventuelle blokeringer og affaldsstoffer fjernes. Derefter vil du få en mere  symptom-specifik behandling, hvor der fokuseres ind på netop de blokeringer i mave-/tarm-området, du døjer med.

Ved ineffektiv peristaltik: 

Ved akupunktur påvirkes den cirkulation som finder sted inde i kroppen. Så hvis din krop ikke er i stand til at bevæge føden ordentligt igennem tarmene kan akupunktur hjælpe med at aktivere de peristaltiske bevægelser i mave/- tarmkanalen. Således kan vi forhindre, at din afføring klumper sig sammen og giver smerter.

Ved Inflammation i tarmene: 

Ved akupunktur kan din krop påvirkes til at udskille hormoner, som virker anti-inflammatoriske. Smerter som følge af inflammation i dine tarme slåes ned og dine tarme blive bedre stand til at optage den næring, du bør få via din kost. På den måde bliver din krop i stand til at optage mere næring og du vil få fornyet energi og overskud.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod mavesmerter i din hverdag

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance og heling. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling ved:

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.