kvalme opkast syg

Akupunktur mod kvalme

Hjælper dig med at få hverdagen tilbage, så du ikke længere skal døje med kvalme og angsten for at kaste op.

 

Til forskel for behandling med medicin, kan akupunktur hjælpe dig med at slippe for kvalme uden risiko for bivirkninger, hvilket især er en fordel hvis du er gravid og vil undgå at påvirke din krop med medicin.

 

Det betyder at din kvalme vil forsvinde, gradvist da akupunkturen vil hjælpe din fordøjelse i gang, så maden kan komme igennem dit system. 

 

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med din kvalme. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din kvalme

Ofte skyldes din kvalme at dine peristaltiske bevægelser i tarmene ikke fungerer som de skal. Derfor bliver den retning som maden har igennem kroppen vendt om, så den længere starter  fra munden og slutter nede bagtil.

 

Konsekvensen er at retningen nu er vendt om, så maden ikke kommer videre ned, men er stagneret. Det giver kvalme, eller at retningen helt vender om, så den nu går opad, hvilket betyder opkast.

 

Akupunkturen hjælper dig med at få gang i de peristaltiske bevægelser i tarmene igen, og normaliserer derved retningen for madens vej igennem kroppen, hvilket får kvalmen til at stoppe.

 

Udover at man kan påvirke de peristaltiske bevægelser i tarmen, vil der også samtidigt foregå  en udrensning i kroppen, som har en positiv indvirkning på leveren, det er en fordel, da kroppen bliver i stand til at fungere bedre generelt.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

mod kvalme i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din kvalme, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og forebygger kvalmen.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din kvalme og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.