Akupunktur mod allergi

– Styrk dit immunforsvar og slip for hoste, kløe og vejrtrækningsproblemer

Akupunktur mod allergi hjælper dig af med de irriterende allergiske reaktioner, fordi dit immunforsvar bliver styrket og din krop bliver mere modstandsdygtig over for allergener. Det bedste resultat får du, hvis du begynder på akupunktur mod din allergi cirka en måned, før det er højsæson for den pollen, du reagerer på.

Ring derfor til os på telefon 23 44 03 20 og begynd din akupunkturbehandling mod allergi allerede nu – så er du symptomfri, når højsæsonen kommer.

Øg din livskvalitet med akupunktur mod allergi

Du har sikkert oplevet en eller flere af de frustrerende reaktioner, der kommer som følge af høfeber, intolerance og allergi.

De mest almindelige symptomer er:

  • Rindende øjne
  • Kløende næse
  • Kløe i svælget
  • Hyppig nysen
  • Hoste
  • Eksem
  • Hududslæt
  • Rindende øjne

I værste fald har du måske oplevet, at du føler dig træt og uoplagt, at du har svært ved at koncentrere dig, og at du lettere bliver irritabel. Alt det forringer din livskvalitet, fordi du hele tiden bliver hæmmet af de bivirkninger, der kommer som følge af allergiske reaktioner. Akupunktur mod allergi hjælper dig med at slippe bivirkningerne, så du igen føler dig i balance.

Akupunkturen hjælper med at harmonisere blandt andet dine lunger og dine nyrer, og det giver dig bedre vejrtrækning og bedre modtagelse af energi og næringsstoffer. På den måde vil akupunktur mod allergi give dig mere overskud i hverdagen, og du får igen energi til at lave de ting, du ønsker.

Drop antihistaminerne

– brug i stedet akupunktur mod din allergi

Tager du antihistaminer mod din allergi – måske uden at opleve det optimale udbytte af dem?

 

Akupunktur mod allergi giver dig gode resultater, fordi behandlingen styrker dit immunforsvar, så din krop ikke længere overreagerer, når den kommer i kontakt med de anti-stoffer, du møder i din hverdag. I mange tilfælde har akupunktur mod allergi været mere effektiv end antihistaminer. Det betyder, at du ikke længere er afhængig af dyre recepter på antihistaminer, og du skal ikke huske dig selv på at tage dine piller hver dag.

 

Kontakt Qi Akupunktur og hør hvordan du får hjælp til at slippe din allergi med akupunktur. Det eneste du skal er at udfylde vores kontaktformular eller ringe på telefon 23 44 03 20. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt i dag

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.