Qi-akupunktur østerbro københavn nakke smerter ryg hoved stivhed nakkesmerter

Akupunktur mod nakkesmerter

– Slip dine smerter én gang for alle

Akupunktur hjælper dig med at få bevægeligheden tilbage i din nakke, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter og fysiske hæmninger i din hverdag.

Til forskel fra smertelindrende medicin, er akupunktur mod nakkesmerter en permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring nu og her.

Det betyder, at dine smerter forsvinder lidt efter lidt, til du har genvundet din fulde bevægelighed.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe dine nakkesmerter. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på dine nakkesmerter

Ofte skyldes dine nakkesmerter en blokering i dit system, som gør, at blodet har svært ved at løbe tilbage, og at området har svært ved at optage de vigtige næringsstoffer.

 

Konsekvensen er, at du får smerter, at affaldsstoffer ophober sig i din krop, og du får frustrerende følgevirkninger som for eksempel hovedpine, træthed, migræne og svimmelhed.

 

Akupunktur hjælper dig med dine nakkesmerter, fordi behandlingen åbner op for blodcirkulationen i de områder, der er blokeret. Når du får løsnet op for presset og din cirkulation bliver bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces.

 

Det betyder, at dine smerter bliver lindret – både øjeblikkeligt under behandlingen og i det lange løb, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne og får de bedste vilkår for at hele sig selv.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

- mod nakkesmerter i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod dine nakkesmerter, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og forebygger smerter:

Når du får akupunktur mod dine nakkesmerter hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dine nakkesmerter og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.