pollenallergi akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod pollenallergi (høfeber)

Akupunktur mod allergi hjælper dig af med de irriterende allergiske reaktioner, fordi dit immunforsvar bliver styrket og din krop bliver mere modstandsdygtig over for allergener. Det bedste resultat får du, hvis du begynder på akupunktur mod din allergi cirka en måned, før det er højsæson for den pollen, du reagerer på.

Ring derfor til os på telefon 23 44 03 20 og begynd din akupunkturbehandling mod allergi allerede nu – så er du symptomfri, når højsæsonen kommer.

Øg din livskvalitet med akupunktur mod allergi

Du har sikkert oplevet en eller flere af de frustrerende reaktioner, der kommer som følge af høfeber, intolerance og allergi.

De mest almindelige symptomer er:

I værste fald har du måske oplevet, at du føler dig træt og uoplagt, at du har svært ved at koncentrere dig, og at du lettere bliver irritabel. Alt det forringer din livskvalitet, fordi du hele tiden bliver hæmmet af de bivirkninger, der kommer som følge af allergiske reaktioner. Akupunktur mod allergi hjælper dig med at slippe bivirkningerne, så du igen føler dig i balance.

Akupunkturen hjælper med at harmonisere blandt andet dine lunger og dine nyrer, og det giver dig bedre vejrtrækning og bedre modtagelse af energi og næringsstoffer. På den måde vil akupunktur mod allergi give dig mere overskud i hverdagen, og du får igen energi til at lave de ting, du ønsker.

Drop antihistaminerne

– brug i stedet akupunktur mod din allergi

Tager du antihistaminer mod din allergi – måske uden at opleve det optimale udbytte af dem?

Akupunktur mod allergi giver dig gode resultater, fordi behandlingen styrker dit immunforsvar, så din krop ikke længere overreagerer, når den kommer i kontakt med de anti-stoffer, du møder i din hverdag. I mange tilfælde har akupunktur mod allergi været mere effektiv end antihistaminer. Det betyder, at du ikke længere er afhængig af dyre recepter på antihistaminer, og du skal ikke huske dig selv på at tage dine piller hver dag.

Ring derfor til os på telefon 23 44 03 20 og begynd din akupunkturbehandling mod allergi allerede nu – så er du symptomfri, når højsæsonen kommer.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.