reflux akupunktur hjælp københavn østerbro

Akupunktur mod refluks

- Få balance i din fordøjelse

Hjælper dig med at få cirkulation tilbage i din fordøjelse, så du ikke længere skal døje med frustrerende smerter, oppustethed og fysiske hæmninger i din hverdag.
 
Til forskel fra den vestlige medicin som typisk har en her og nu løsning, er akupunktur mod refluks en permanent løsning på dit problem, i stedet for blot en lindring nu og her.
 
Det betyder, at din fordøjelse kommer i balance lidt efter lidt, til du har en mave som sender maden længere ned i din tarm, så den arbejder som den skal, og du kan indtage, optage og udskille maden optimalt.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at balancere din fordøjelse. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på refluks og din fordøjelse

Ofte skyldes  refluks en blokering i dit system, eller manglende energi til at føre maden videre i systemet, som bevirker, at maden har svært ved at komme ned gennem tarmene, dette laver et pres på mavens lukkemuskel, derfor løber maden retur op gennem spiserøret.
 
Konsekvensen er, at du kan få smerter i spiserøret, og i slemme tilfælde ødelæggelser på dine tænder. Er der problemer med blokeringer længere nede i systemet ophobes der affaldsstoffer,  fordi maden bliver for længe i din krop.

Akupunktur hjælper dig med din refluks, fordi behandlingen kan starte cirkulation i din fordøjelse, så du  komme af med  de stagnationer som kan være i tarmene, så presset mod din mavemuskel bliver mindre. Det bevirker at der kommer  mindre refluks op i spiserøret. Behandlingen kan også hjælpe med at genskabe kropsvæsker som bruges i tarmfloraen, så maden lettere kan komme igennem systemet. Når du får løsnet op for presset, og  din cirkulation bliver  bedre, begynder din krop sin naturlige helingsproces.
 
Det betyder, at dine smerter bliver lindret,  din optagelse af mad bliver optimeret og kroppen kommer i en balance, hvor den fungerer bedre da du får mere overskud – både øjeblikkeligt under behandlingen, og i det lange løb vil du kunne mærke at fordøjelsen arbejder og bliver bedre, fordi din krop igen får renset ud i affaldsstofferne, og får de bedste vilkår for at hele sig selv.


Sådan støtter du din akupunkturbehandling

- mod refluks i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod din refluks, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og din fordøjelse:

Når du får akupunktur mod din refluks hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din eksem og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.