hoste lungebetændelse syg immunforsvar infektion

Akupunktur mod lungebetændelse / dårligt immunforsvar

Akupunktur hjælper dig, som hvert år kæmper med små sygdomme, der ikke rigtig vil slippe.
Hos Qi-akupunktur hjælper vi dig med at styrke dit immunforsvar, så du bliver i bedre stand til at holde sygdom ude, når den rammer på din arbejdsplads eller i familien.

Akupunktur er en naturlig behandling uden bivirkninger, og kan både bruges hvis du tit er syg og ønsker et stærkere og mere stabilt immunforsvaret, eller i perioder hvor du bare gerne vil være på forkant med fremtidige sygdomme.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at få et stærkt immunforsvar. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur dit Immunforsvar

Har du dårligt immunforsvar, skyldes det typisk en ubalance i enten lungerne eller fordøjelsessystemet, da 80-90 % af immunforsvaret opholder sig her det meste af tiden.

 

Akupunktur kan hjælpe kroppen af med affaldsstoffer, som gennem tiden ophobes i systemet og som besværer organers funktion. Inflammation i fordøjelsessystemet eller lungerne kan også være skyld i, at kroppen bliver syg, og akupunktur har også en gavnlig effekt til at dæmpe og fjerne inflammation.

Tørhed i lungerne, som er kommet i forbindelse med rygning eller dårligt indeklima, kan fugtes via akupunktur og derved styrke immunforsvaret. Der kan også være fugt i kroppen, som påvirker dit immunforsvar, og som kan sætte sig både i lunger ogi fordøjelse og skabe problemer. Igen kan akupunktur løsne fugten/slimen og få den ud af kroppen, så du bliver klar igen.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

– mod lungebetændelse / dårligt immunforsvar i din hverdag

I mens du gå til behandling, er det vigtigt, at du også gør de rigtige ting i din hverdag, da det vil medvirke til, at du hurtigere kommer i balance. Her er lidt tips til at hjælpe dig på vej. 

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper dig med dit immunforsvar og få gode råd til, at holde din krop i balance, ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.