Akupunktur mod PMS og PMDD

- Slip de tilbagevendende symptomer én gang for alle

Akupunktur mod præmenstruelt syndrom (PMS) og præmenstruel dysforisk lidelse(PMDD) hjælper din krop i naturlig balance, så du kan være dig selv og fungere normalt under dine menstruationer.

PMS og PMDD er tilstande, hvor du som menstruerende kvinde kan opleve tilbagevendende fysiske og følelsesmæssige gener i relation til de hormonudsving, der følger din cyklus. Hos mange kvinder er det heldigvis en kortvarig tilstand. Men hos nogle er generne så kraftige eller langvarige, at de forringer livskvalitet og måske endda socialliv. 

PMS og PMDD kan vare fra et par dage op til flere uger for de kvinder, der er hårdest ramt og de dækker over en lang række symptomer:

 

Fysiske symptomer:

Psykiske symptomer:

Vestlig medicin har få reelle behandlingstilbud og de medicinske behandlinger der tilbydes har ofte mange bivirkninger til følge. Men med akupunktur og TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) kan du komme de tilbagevendende gener til livs – og helt uden bivirkninger. Det eneste du kan opleve er kortvarig træthed eller tørst efter de første behandlinger, da kroppen sættes i gang med en naturlig udrensning af affaldsstoffer.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine symptomer. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på din PMS eller PMDD

Ifølge TCM hænger géner i forbindelse med PMS eller PMDD oftest sammen med ubalancer omkring leveren. Ophobninger af affaldsstoffer besværliggør et frit og harmonisk flow i kroppen med fysiske og psykiske mén til følge.

Ved akupunktur genskabes cirkulationen til de områder i kroppen, som ellers er påvirket af blokeringer, hvorved dine gener fjernes eller nedsættes. Samtidig vil din hormonbalance stabiliseres, hvilket har en positiv effekt på humøret, appetitten, søvnen og dit generelle velbefindende.

Vi har behandlet Kvinder med PMS og PMDD  i 9 år og med gode resultater. Mange af vores patienter oplever hurtigt en mærkbar forskel når det kommer til væskeophobninger, humørsvingninger, led- og muskelsmerter, hedeture og smerter.

 

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod PMS og PMDD i din hverdag

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling ved at:

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine symptomer. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.