Qi-akupunktur østerbro københavn stress

Akupunktur mod udbrændthed

Har du svært ved at samle energi til at forlade sengen og lave de helt basale ting, lige meget hvor mange timer du har sovet? Problemer med at koncentrere dig og holde fokus i længere tid af gangen og tanker som bliver ved med at gentage sig? Dette er alt sammen typisk tegn og signaler fra din krop om, at du er udbrændt eller godt på vej mod at blive det.

Med akupunktur kan din (begyndende) udbrændthed forebygges og behandles, så du skridt for skridt oplever, at din krop kommer tilbage i balance. Du vil mærke din hvordan din energi langsomt vender tilbage, og du vil få en fornemmelse af, at den negative nedadgående energi spiral bliver positiv og opadgående, og hvordan de små ting i hverdagen, som før føltes meget store, igen bliver til at overkomme.

Kontakt os og hør mere om hvordan akupunktur hjælper på din udbrændthed og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på din udbrændthed

Når man er ramt af udbrændthed, skyldes det, at man i længere tid, har brugt mere energi end kroppen har formodet at producere. Derfor har kroppen været nødt til at hente sin energi fra reserverne, som opbevares i nyrerne.

Man kan sammenligne det med, at gå ned i banken hver dag og låne lidt penge. På et tidspunkt kan man ikke låne mere og kassen lukkes. Det samme gør sig gældende for kroppen, når den er tømt for tilgængelig energi og en følelse af total energimangel vil opstå.

Akupunktur virker mod udbrændthed, ved at hjælpe kroppen til hurtigere at danne ny energi. Dette grundet akupunkturens unikke evne til at fjerne blokeringer og affaldsstoffer i kroppen, som ellers besværliggør kroppens evne til at cirkulere næring og energi. Akupunktur får organerne til at arbejde mere effektivt, så der skabes mere energi, blod og kropsvæsker.

Herved formår kroppen igen, at producere et overskud af energi, da du får mere næring ud af den kost du indtager og du ved at styrke lungerne, optimerer dit iltindtag, hvilket giver dig langt mere energi, ud af den luft du indånder.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

– mod udbrændthed i hverdagen

Som supplement til akupunkturbehandlingen, er der flere ting du selv kan gøre i hverdagen, for at rette op på din udbrændthed.

Kontakt os og hør mere om hvordan akupunktur hjælper på din udbrændthed og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

 

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.