Akupunktur mod spontan abort

- Styrk din krops evne til at holde på graviditeten

Har du før oplevet spontan abort under din graviditet? Eller går du og er nervøs for, at det kan ske, nu hvor du er gravid? Akupunktur mod spontan abort hjælper din krop og livmoder i balance, så din evne til at bære og nære et barn forbedres.

Gennem adskillige århundrede har akupunktur og kinesisk medicin været anvendt mod barnløshed i Kina. I dag indgår akupunktur hyppigt i kombination med vestlig medicin både herhjemme og i udlandet. Men til forskel for vestlig medicin er det muligt at øge din livmoders funktionsevne aktivt ved akupunktur.

På grund af akupunkturens regulerende egenskaber, udvikler patienter ofte tykkere og derfor mere næringsrige livmoderslimhinder. Behandlingen er blid og effektiv – og uden bivirkninger bortset fra at du ved de første behandlinger kan opleve kortvarig træthed eller tørst, da din krop igangsætter en naturlig udrensningsproces. Behandlingen er både for dig der allerede er gravid eller dig der ønsker graviditet.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at gennemføre din graviditet. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Qi-akupunktur østerbro københavn gravid

Sådan hjælper akupunktur mod spontan abort

Der kan være en til flere årsager til spontan abort. Ifølge TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) er kroppen indrettet således, at hvis den dagligt kæmper med ubalancer, så har den ikke overskud til andet – og måske slet til at gennemføre en graviditet. Din krop skal være klar og være i god balance, for at noget så stort som en graviditet kan gennemføres.

De ubalancer der forårsager spontan abort kan være:

Din krop skal være i balance for at kunne reproducere sig selv

Spontan abort kan udløses af en til flere ubalancer i din krop. Et forløb hos os indledes derfor ofte med en bredspektret behandling, så blodcirkulationen i musklerne øges og eventuelle blokeringer og affaldsstoffer fjernes. Når din krop som helhed er afbalanceret, så optimeres din produktion af grundsubstanser (kropsvæsker, essens, energi og blod), hvorved du får større overskud til at nære et foster.

Ved livmoder-specifikke problemer:

Der kan som sagt være mange årsager til at din krop har lavet en spontan abort. Stress, livsstil eller hormonforstyrrelser er også ofte store syndere. Har du spørgsmål omkring emnet, så er du velkommen til enten at skrive eller ringe på telefon 23 44 03 20, så svarer vi gerne på dine spørgsmål. 

 

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod spontan abort i din hverdag.

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling ved at:

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at gennemføre din graviditet. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.