Akupunktur mod ufrivillig barnløshed (Kvinder)

Qi-akupunktur østerbro københavn gravid

Hvordan hjælper akupunktur mod barnløshed?

Til at starte med skal man altid først finde den ubalance der er årsag til at et par ikke kan få et barn.  

Dvs. at man først starter med at finde ud af, om er det hos manden, hos kvinden eller evt. hos begge ubalancen er. Herefter vil man se, om der evt. kan være noget medicin eller en hormonbehandling der forstyrrer kroppen. Hverdagens kost og vaner er en vigtig del af diagnosen som der også spørgers indtil. Der er som regel også en masse følelser forbundet med barnløshed, og dem tager man også med i vurderingen, da de også kan påvirke kroppen.

Derefter undersøges, om det er en ubalance der sidder i organerne, som påvirker kroppen så der ikke bliver lavet nok energi/varme i systemet som kan holde livmoderen varm nok. Hormonbalancen kan reguleres med akupunktur så kvindens balance under forløbet er så stabil som mulig.

Det kan være mangler på blod i kroppen, så livmoderen ikke kan give fostret nok næring og det derfor går til grunde, her kan man regulere blodproduktionen så kvinden blodniveau hæves. Der kan være en blokering af fugt/slim, stagneret blod og affaldsstoffer(kredsløbsblokering), som forhindrer et normale tilløb af blod til livmoderen(det mærkes typisk som menstruation smerter).

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at gennemføre din graviditet. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.