Akupunktur mod lavt/højt Stofskifte

– Skab balance i din fordøjelse

Hjælper dig med at få balance og stabilitet i dit stofskifte samt fordøjelsen, så du får overskuddet tilbage i din hverdag.

 

Til forskel for den medicinske behandling som virker her og nu,  kan man få et stabilt stofskifte og slippe for eventuelle bivirkninger, som man kan få som følge af medicinen.

 

Det betyder at kroppens evne til at indtage/optage og udskille føden bliver mere normal, og derved opnås bedre energi, forbrænding og fordøjelse.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med dit stofskifte og fordøjelse. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på dit stofskifte

Stofskiftesygdomme opstår fordi at skjoldbruskkirtlen enten producerer for meget eller for lidt af hormonerne thyroxin og trijodthyronin. Producerer du for meget har du et højt stofskifte (en overtilstand set med akupunkturens briller), producerer du for lidt har du et lavt stofskifte (en undertilstand set med akupunkturens briller).

 

Akupunktur har med al form for cirkulation i din krop at gøre,  det betyder hvis der er en overtilstand i kroppen (højt stofskifte) vil man med akupunkturen balancere kroppen ved at reducere det som gør at kroppen over producerer hormoner.

 

Omvendt hvis man har et for lavt stofskifte og der kommer for få  hormoner, vil akupunktkuren påvirke kroppen, så der kommer lidt mere gang i systemet.    

 

Man kalder det at balancere kroppen så yin og yang kommer i balance (Se evt. under yin og yang på vores hjemmeside for at læse mere om det),  når der er balance mellem dem, fungerer kroppen som den skal.

Sådan støtter du akupunkturbehandlingen

– mod dit stofskifte i din hverdag

Ud over at få akupunktur mod dit stofskifte, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og kan være med til at stabilisere dit stofskifte.

Når du får akupunktur mod dit stofskifte hos Qi Akupunktur, tager vi altid udgangspunkt i præcis din situation, så du altid får tryghed i at vide, at du er i gode hænder.

 

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på dit stofskifte og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.