Akupunktur mod højt stofskifte

– Skab balance i din fordøjelse

Akupunktur mod stofskiftesygdomme hjælper dig med at få balance og stabilitet i dit stofskifte og fordøjelse, så du igen får mere overskud i din hverdag. Til forskel fra den medicinske behandling, kan du opnå et stabilt stofskifte og slippe for de eventuelle bivirkninger, medicinen kan medføre. Kroppens evne til at indtage, optage og udskille føden bliver mere normal, og du opnår en forbedring i forhold til energi/forbrænding og toiletbesøg i hverdagen.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at forbedre dit stofskifte. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på dit stofskifte

Stofskiftesygdomme opstår, fordi skjoldbruskkirtlen enten producere for meget eller lidt af hormonerne thyroxin og trijodthyronin. Producerer du for meget, har du et højt stofskifte og producerer du for lidt, har du et lavt stofskifte. Med akupunktørens briller ses henholdsvis en over- eller undertilstand.

Akupunktur har at gøre med alle former for cirkulation i kroppen. Hvis der er en overtilstand i kroppen (højt stofskifte) vil man med akupunkturen reducere årsagen til, at kroppen overproducerer hormonerne og på den måde skabe balance i kroppen. Omvendt vil man, hvis det er lavt stofskifte og for få hormoner, påvirke kroppen og få mere gang i systemet.  Man kalder det, at balancere kroppen så yin og yang kommer i balance.

Når yin og yang er i balance, fungerer kroppen som den skal – se eventuelt under ” Yin og Yang”, hvis du vil vide mere.

 

Sådan støtter du akupunkturbehandlingen

– mod dit stofskifte i din hverdag

Udover akupunktur mod dit stofskifte, får du her nogle gode råd der medvirker til. at skabe de bedste vilkår for din krop og stabilisere dit stofskifte.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at forbedre dit stofskifte. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.