Akupunktur mod angst

– Genskab din balance, så du igen kan få ro i krop og sind

Akupunkturen harmoniserer din krop, så den ikke konstant er i alarmberedskab. Hvis du lider af angst, kan akupunktur være en god hjælp og løsning for dig. 

Dine organer kommer i balance, så angsten ikke påvirker hjertet, som under et angstanfald. Akupunkturen gør dig mere rolig, og dæmper stress i kroppen, så den ikke overreagerer på små ting i hverdagen.

Akupunktur virker udrensende, og kan hjælpe kroppen af med affaldsstoffer, den ellers ikke selv var i stand til. Dette har en positiv effekt på angst.

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe din angst. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på din angst

Akupunktur har en unik evne til at løsne blokeringer i kroppen og få organer til at arbejde bedre sammen, hvilket skaber et bedre miljø i kroppen.

I den traditionelle kinesiske medicin (TKM), har man altid, til forskel fra den vestlige medicin, haft ”følelser” med som en del af diagnosen. Kineserne fandt for 3000 år siden ud af, at der ofte er sammenhæng mellem vores følelser i kroppen og forskellige ubalancer.

Følelsen af angst hører til nyrerne, og ubalance i nyrerne kan komme af mange ting såsom dårlig kost i lang tid, stress i hverdagen, genetisk arvemasse og for lidt væskeindtag.

Når nyrerne er i ubalance, kan det påvirke både hjertet og lunger, fordi de er forbundet med hinanden. For lidt energi i nyrerne eller blokeringer i kroppen forhindrer den balance, som skal være mellem hjerte, nyrer og lunger. Herved får du hjertebanken og svært ved at trække vejret, når du har angst

Akupunktur hjælper altså ved at opløse blokeringerne i din krop og sørge for overskud i hele dit system, balancerer funktionerne i dine organer og påvirke din angst i positive retning, så din krop ikke overreagere ved mindste pres.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling

– mod angst i din hverdag

Der er flere ting du selv kan gøre ved din angst som støtte til din akupunkturbehandling.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper på din angst og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.