Akupunktur mod lændesmerter

Akutte smerter

Hvis lændesmerterne er akutte, laver man som regel en lokal behandling for at forøge blod-cirkulationen og dermed det frie flow i det beskadigede område. Når man får en akut skade handler det netop om at sørge for, at der bliver så frit et flow som muligt, så der kommer næring til og væske (histaminrester) fra området. Akupunktur har en unik evne til at få cirkulationen i kroppen igang idet man sætter nålen i akupunkturpunktet øges energien i området, og det gør, at der kommer mere bevægelse.

 

Typisk vil man være fri for smerterne efter en 3 behandlinger.

Kroniske smerter

Har man kronisk ondt i lænden gennem mange år, skal der en mere grundig undersøgelse i gang, for der kan være flere ting, der spiller ind. Det kan være en gammel skade som bliver ved med at vende tilbage, det kan være slid i forbindelse med arbejdet, mangle på energi i kroppens organer, diskusprolaps, operationer i ryggen som stadig giver smerter, kroniske skævhed i ryggen osv.

Når skaden har været i kroppen i mange år er der som regel opbygget forskellige lag af blokeringer i ryggen, og det tager gerne noget tid at få løsnet op de disse blokeringer. Så når man skal i dybten med med kroniske ryg smerter for at blive smertefri, må man forvente at det ikke løsnes op og forvinder på den første uge. De første behandlinger vil man typisk under behandlingen mærke smerterne blive dæmpet eller forsvinde helt, hvor efter at man vil mærke at det stille og roligt kommer tilbage igen i løbet af en dag eller to.

Det er her det er bedst at få en ny behandling for at få cirkulationen i det skadet område til at forblive god, da det er en kronisk rygskade er der som regel masser af affaldsstoffer i området som gør at kroppens normale cirkulation er nedsat, og derfor gør det umuligt for kroppen at helbrede sig selv. Når cirkulationen bliver forbliver god i lang tid forsvinder de kroniske lag af smerter et efter et, og til sidst mærkes smerterne ikke længere. Hvis din ryg er meget skæv, kan det godt betale sig at få en kiropraktor til at brække den på plads samtidig med at du får akupunktur som løsner området op.

 

Vi supplerer i klinikken behandlingen med nogle øvelser, som får kroppen til at aflaste sig selv, kredsløbet bliver bedre, og man bliver hurtigere smertefri.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.