Akupunktur mod frossen skulder

Frossen skulder kan være en skade der næsten kan være invaliderende for personen med skaden, for de fleste er får søvn problemer da skaden er meget svært at sove med, man mister også meget bevægeligheden i ledet. Ubehandlet kan skaden vare op til et år.

Hvordan virker Akupunktur mod en frossen skulder?

Med akupunktur kan man typisk med det samme mærke at nogle blokeringerne i ledet bliver opløst og cirkulationen med det samme føles bedre og ledet føles mere bevægeligt. Der hvor akupunktur er unik på sit områder er at man med det samme mærker at der sker noget med smerterne, nogen gange forvinder i helt, andre gange bliver et store smerter området til et punkt. Det sker fordi at man udligner et tryk i en skadet meridian over til en frisk meridian, når forsvinder kan cirkulation begynde og kroppen reparere sig selv.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.