Akupunktur mod hedeture

Er du ved at blive skør af dine hedeture, så kan akupunktur hjælpe dig til at få dæmpet varmen i din krop.
Akupunktur mod hedeture kan bruges til at køle systemet og give bedre søvn, så energien kommer tilbage og du får mere overskud.

Når overskuddet og energien kommer tilbage, bliver humøret også typisk bedre. Hedeture kan udløses af problemer i kroppen som har rod i det fysiske og psykiske. Akupunktur kan bruges til at fjerne blokeringer som har rod i det fysiske og i det psykiske eller begge på samme tid.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe dine hedeture. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på dine hedeture

Akupunktur kan hjælpe din krop tilbage på sporet ved at skabe mere blod og kropsvæsker i kroppen samt balancere dine organer så de normale funktioner udføres bedre. Akupunktur virker godt mod hedeture, da din krop gennem mange år har afgivet meget blod og kropsvæsker ved menstruation og den derfor ved overgangsalderen er i underskud af netop dette.

Et underskud af blod og kropsvæsker gør, at din krop overopheder, fordi den mangler væskerne til at køle med. Leveren har stor betydning for dit blod og dets cirkulationen og den reagerer både på mangel af blod samt på ophør af menstruation da den også er en del af cirkulationen i kroppen.

 

Ved typisk behandling af hedeture vil der derfor både arbejdes med opfyldning og balancering af kropsvæsker og blod samt at få leveren til at cirkulerer flowet i kroppen normalt igen efter ophør af menstruation.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe dine hedeture. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.