Akupunktur mod kræft

Akupunkturens evne til at styrke kroppen, kan skabe en forskel i din kraft behandling, dels fordi at du får mere overskud da kroppen selv skaber mere energi men akupunkturen kan også lindre bivirkningerne af kemo meget, og sørger for at appetitten ikke helt forsvinder mens man får behandlingen.

Kroppen bliver afstresset mens du får akupunktur dette er gavnligt på det psykiske plan hvor angst, spekulationer og frustrationer typisk er en del af afløbet.

Akupunktur er også god til at cirkulere kroppen egne ressourcer, dette er et vigtigt værktøj hvis du oplever, tørre slimhinderne som har brug for at blive fugtet, samt nerver der er ved at tage skade pga. kemo behandlingen, men også huden og musklerne vil have gavn akupunkturen fantastiske evne til at køle og cirkulere.

Klik på en af kasserne og læs hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan også ringe til os på telefon + 45 23 44 03 20 og få en uforpligtende samtale.

 

Akupunktur kan hjælpe med at:

Kemoterapi og strålebehandling

Brugen af vestlig medicin sammen med traditionel kinesisk medicin har længe været praktiseret i Østen. Hverken brug af kemoterapi eller strålebehandling frembyder nogen problemer i forståelsen af påvirkningen af kroppen.

Vi oversætter simpelthen den påvirkning, som kemoterapien udsætter patienten for, til et af de traditionelle kinesiske billeder, således at påvirkningen passer ind i det teoretiske fundamen. Derfor bliver der løbende hold øje med dine symptomer og behandlingen rettes ind efter dine behov.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.