Akupunktur i forbindelse med kemoterapi

- Reducér dine gener ved kræftbehandling

Er du i kemobehandling og lider du af træthed, kvalme, appetitmangel eller mavegener? Eller skal du igang med et kræftbehandlingsforløb og vil gerne undgå bivirkninger? Akupunktur kan forebygge og lindre de kemobivirkninger der kan gøre din hverdag uudholdelig.

Kemoterapi er effektivt mod kræftcellers udvikling. Men med kemoterapi følger ofte en række bivirkninger som ekstrem træthed, udbrændthed, stærk kvalme ( med og uden opkast), utilpashed, madlede, tørre slimhinder, nerve- eller muskelsmerter, hedeture, uregelmæssige afføringsvaner, hård/tynd mave, mavekramper, halsbrand og ikke mindst et svækket immunforsvar.

Til forskel for vestlig medicin, hvis løsning blot er at medicinere dig endnu mere, så er akupunktur en effektiv behandlingsform uden bivirkninger eller medicinsk indtagelse.

Kan akupunktur kombineres med kemobehandling?

ja! At kombinere kræftbehandling med akupunktur har i årtier været praktiseret i Kina. Og, herhjemme vinder akupunkturen også større og større indpas som understøttende behandlingsmetode.

Overordnet set har vi bedst erfaringer med at behandle patienter inden de modtager kemoterapi. Men, som udgangspunkt kan du behandles med akupunktur både før, under og efter din kemobehandling.

 

Før kemoterapi

Under kemoterapi

Efter kemoterapi

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med at lindre de bivirkninger, du er eller kan blive ramt af. Bestil en tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Sådan hjælper akupunktur på dine gener

Kemoterapi er effektivt til bekæmpelse af kræftceller. Men desværre udløser det også en del ubalancer i din krop, fordi:

Stærke ubalancer i leveren viser sig typisk som ekstrem træthed, kvalme og mavegener, da lever- og tarmsystemet er tæt forbundet.

Et forløb hos os indledes med at din lever stimuleres, så blodcirkulationen omkring lever og tarme øges. På den måde frigives eventuelle affaldsstoffer og din lever styrkes, så den hurtigt og effektivt kan skille sig af med de uønskede stoffer og den hede, der er årsag til dine gener. Dette kombineres oftest med en symptom-specifik behandling. Hvis du f.eks. har tørre slimhinder eller har lavt immunforsvar, så skyldes det, at du er i det man  i Traditionel Kinesisk Medicin(TKM) kalder en “undertilstand”, hvor volumen af dine grundsubstanser (kropsvæsker, essens, energi og blodlegemer) er for lav. Med akupunktur kan vi gå ind og genskabe din krops balance og øge dens modstandskraft ved at stimulere din produktion af kropsvæsker og blodlegemer.

 

Sådan støtter du din akupunkturbehandling i din hverdag

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance og heling. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling ved:

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.