Tryk-tricks mod allergi

“Sådan kommer du dine symptomer til livs”

pasted image 0 (2)

For et par uger siden offentliggjorde Astma-Allergi Danmark, at pollensæsonen 2020 officielt er skudt i gang. En hel måned tidligere end normalt….

Mens  jeg personligt glæder mig til lysere tider, blomstrende træer og lange gåture på Østerbro, så ved jeg, at mange netop nu opruster sig til kampen mod kløende øjne og hals, nysen og løbende næse, tilstoppede bihuler, astma og træthed.  Med et arsenal af øjendråber, næsesprays, antihistaminer, inhalatorer og hvad ved jeg, kan foråret bare komme an! Sådan tænker de fleste…..

Men med disse simple tryk-tricks, som jeg har delt med mange af mine patienter, kan du øjeblikkeligt reducere dine symptomer – og helt uden medicin og andre usunde kemikalier!

 

 

Akupressur:

Tryk-tricks der reducerer allergisymptomer

Akupressur virker på samme måde som akupunktur – blot uden nåle. Du kan lave dine akupressur-tryk siddende, stående eller liggende. I toget, på arbejdet eller derhjemme. Og, i stedet for nåle bruger du bare dine fingre.

Qi-akupunktur østerbro københavn

Tryk-trick 1

Det første akupressurpunkt finder du i musklen mellem tommelfinger og pegefinger. Punktet er på midten af den knogle, der fører op mod din pegefinger. Du skal have fat i musklen lige under/ved knoglen og sætte et fast tryk (ca. 0,5 cm dybt). Mærker du en elektrisk ømhed ved trykket, er det et tegn på, at du har fat i noget rigtigt. Det skal gøre lidt ondt.

Hold trykket i 60 sekunder. Gør derefter tilsvarende på din anden hånd.

Tryk-tricket åbner op for energitilstrømningen og letter alle slags allergiske reaktioner der har med ansigt og næse at gøre.

Advarsel: Dette punkt bør ikke bruges af gravide kvinder – medmindre de allerede er i fødsel. Trykket kan forårsage plukveer og for tidlig fødsel.

Qi-akupunktur østerbro københavn

Tryk-trick 2

Det næste akupressurpunkt finder du mellem de to knogler der ender ud i din storetå og den tilstødende tå. Sæt et fast tryk (ca. 0,5 cm dybt) i hulrummet på foden, hvor de to knogler mødes ( ca 3 cm oppe på foden). Du skal føle en mærkbar ømhed ved trykket. Det er indikator for, at du har fundet trykstedet.

Hold trykket i ca. 60 sekunder og gør det samme på den anden fod.

Tryk-tricket letter alle slags allergiske reaktioner. Men det er særligt effektivt på allergiske  reaktioner der har med øjnene at gøre.

Qi-akupunktur østerbro københavn

Tryk-trick 3

Akupressurpunkt nr. 3 finder du i dine armknoglers fordybning – ca 4 fingre cm nord for dit håndled. Sæt et fast tryk (ca. 1 cm dybt) og hold trykket i ca. 60 sekunder. Gør det på begge begge arme og gerne tre gange dagligt. Du skal trykke hårdt til og mærke ømhed ved trykket.

Tryk-tricket er særligt godt til at styrke og afbalancere dit immunforsvar. Da allergi typisk kommer af et “overloaded”  immunforsvar, kan netop dette tryk-trick lette en del forskellige symptomer såsom kløe.

Qi-akupunktur østerbro københavn

Tryk-trick 4

Det sidste akupressurpunkt finder du 3 fingre under navlen. Sæt et fast tryk (indtil du føler ømhed) og hold trykket i ca. 60 sekunder.

Tryk-tricket tager fat i et energiskabende punkt, hvorved det løfter dit generelle energiniveau og letter gener som allergi-fremkaldt træthed.  

Det må være dét for nu. Tak fordi du læste med.

Mange hilsner

Morten

P.S. Akupressur-tryk kan reducere dine symptomer, men ikke fjerne dem. Ønsker du symptomfrihed, så anbefaler jeg altid akupunktur. Ved nåle kan behandlingen trænge dybere ind og derfor have en langt dybere og mærkbar effekt.

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.