Vores patienter siger

"Jeg tog kontakt til Morten, da jeg fik konstateret galdesten og en betændt galdeblære, under graviditeten. Den eneste løsning fra lægerne var, at jeg skulle tage Panodil, resten af graviditeten. Efter 2x 30 min. Behandling hos Morten kunne jeg skrue indtaget af Panodil ned, og nu efter 6x30 min. Behandling tager jeg ingen smertestillende og oplever ingen smerter i det daglige. Der er ingen tvivl om, at Morten har hjulpet mig af med en kæmpe smerte til dagligt, og jeg nu kan nyde resten af min graviditet. Kan kun anbefale Morten, til alle i mit netværk."
Petricia Borup
17. feb. 2020
"Farvel, maveproblemer! Jeg havde døjet med maven i over et år og havde næsten givet op. Lægen havde bare sagt, at jeg bare måtte leve med det. Han anbefalede bare, at jeg tog imodium, når det var slemt. Efter behandling hos Morten har jeg aldrig haft det bedre! Jeg havde døjet med det så længe, at jeg frygtede, det aldrig kunne blive bedre. Min livsglæde er kommet tilbage igen, fordi jeg ikke længere skal bekymre mig om min mave! Til enhver, som har maveproblemer, har jeg kun at sige: Gå til Morten og giv akupunktur en chance - det gør virkelig underværker! Desuden er det til en billig og overkommelig pris"
Jenny
28. jan. 2020
"Kan KLART anbefales! Jeg gik fra at have mange smerter i min nakke hver dag til at være helt smertefri efter cirka 4 uger. Det er den bedste beslutning at begynde hos Morten og han er super kompetent og har altid tid til at forklare hvis man har spørgsmål. Derudover er både han og Sabrina supersøde, og man føler sig altid velkommen!"
Julie
30. jan. 2020
"Hjernerystelsen der blev væk! Hjernerystelsen der blev væk! Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Morten og qi-akupunktur. Jeg havde døjet med eftervirkninger af en hjernerystelse i ca. et halvt år. Jeg led dagligt af uvirkelighedsfølelse, snurren i hænder og ben, svimmelhed, problemer med koncentration. Jeg var slet ikke overbevist om at akupunktur kunne hjælpe mig, men var desparat. Efter få behandlinger kunne jeg mærke en klar forbedring. Efter nogle uger var symptomerne helt væk. Jeg lever nu efter et halvt års behandlinger fuldstændig uden men."
Katrine Cobbold
23. jan. 2020

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.