Private Forsikringer

Mange Forsikringsselskaber giver tilskud til akupunktur via sundhedsforsikringen eller ulykkesforsikringen. Det betyder, at du hos os kan få en til flere behandlinger helt eller delvis gratis, afhængigt af hvilket forsikringsselskab du har. 

 

Hos størstedelen af de forsikringsselskaber vi samarbejder med, skal du blot medbringe din bevilling, så klarer vi resten. Men vilkårene varierer! Inden du opstarter dit behandlingsforløb, bedes du derfor kontakte dit forsikringsselskab og undersøge den præcise dækning i forhold til din police.

Her er et lille udsnit af de forsikringsselskaber, som dækker behandlinger hos os:

Hvis dit forsikringsselskab ikke er på listen, så betyder det ikke nødvendigvis, at de ikke dækker behandlinger med akupunktur. Vi opfordrer til, at du tager kontakt og undersøger mulighederne for tilskud eller dækning.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.