QI-Akupunktur's handelsbetingelser

QI-akupunktur

CVR-nr.: 29875790

Borgmester Jensens Allé 1

2100 København Ø

Danmark 

Tlf. +45 23 44 03 20

Mail: qiakupunktur@gmail.com 

Priser

Alle viste priser er i danske kroner og inkl. moms. I Danmark er det lovpligtigt at diagnosticere patienter før behandling. Er gavebevisets modtager ny patient hos QI-akupunktur, så er det obligatorisk for pågældende, at undergå en forundersøgelse forud sin behandling. Hvis forundersøgelsen ikke er  inkluderet i det bestilte gavebevis, så accepterer du som køber, at QI-akupunktur forbeholder sig retten til at pålægge gavebevisets modtager en merpris på 150 kr. for den obligatoriske konsultation.

Betaling

Onlinekøb på QI-akupunktur er åben frem til d. 20. december kl. 24.00 og åbner igen d. 2. Januar. 

 

Bestilling og ordrebekræftelse

Når du har indtastet din bestilling på www.qi-akupunktur.dk, modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke. Dette er en bekræftelse på, at vi har modtaget din ordre. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, kan dette f.eks skyldes fejl i indtastning af din mailadresse eller at bekræftelsen er landet i spamfilter.  Vær opmærksom på korrekt indtastning af din e-mailadresse, så din bekræftelse når rigtigt frem til os. 

 

Kontakt os venligst på +45 23 44 03 20 eller på  qiakupunktur@gmail.com, hvis du har spørgsmål til din ordre. Vi bestræber os på at hjælpe dig hurtigst muligt. 

Leveringstid

Hos QI-akupunktur bestræber vi os på, at sende e-gavebeviset afsted hurtigst muligt. Men, vi gør opmærksom på, at der kan være op til 24 timers ekspeditionstid fra beløbet er trukket fra din konto og vi bekræfter betalingen, til du modtager gavekortet.  

 

QI-akupunktur sender som udgangspunkt ikke ud i weekenden, derfor sendes fredagens ordrer afsted mandag, og under normale omstændigheder, vil du have dit gavekort mandag inden kl. 12.00.

Annullering og fortrydelsesret

Ønsker du at annullere din ordre, skal du blot undlade at betale. Hvis du allerede har overført betalingen, skal du hurtigst muligt kontakte os på qiakupunktur@gmail.com eller via +45 23 44 03 20. Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis QI-akupunktur ikke allerede har afsendt din ordre. 

 

Som forbruger har du ifølge Forbrugeraftaleloven 14 dages fortrydelsesret fra den dag gavebeviset udstedes. Fortryder du dit køb, skal du senest 14 dage efter modtagelsen meddele os om, at du ønsker at fortryde dit køb og sende gavekortet tilbage til følgende adresse www.qi-akupunktur.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

 

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du inden for 30 dage få den fulde købesum tilbage, efter vi har modtaget dit e-gavebevis retur. Pengene vil blive indsat på din konto. Dit reg. nr. og konto nr. bedes derfor oplyses. Vi gør opmærksom på, at pengene kun kan refunderes til det kreditkort, som er brugt ved købet.

 

Gyldighedsperiode og garanti

Gavebeviset har en gyldighed på 2 år fra udstedelsesdatoen og og er kun gyldigt for den beviset er udstedet til. 

Gavebeviset er, at sidestille med kontanter. Det medfører, at du ikke har krav på at få gavebeviset erstattet, hvis det bliver ødelagt, bliver væk eller bliver stjålet. 

 

Hvis du vil have pengene udbetalt, inden gavekortets udløb pålægges du et gebyr på 50 kr. 

 

Nyhedsmail 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du løbende e-mails med gode tips, nyheder og eventuelle kampagner og events. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Tilmelding sker via www.qi-akupunktur.dk.

 

Persondata

Når du handler hos www.qi-akupunktur.dk har vi brug for tre oplysninger: Dit navn, din e-mailadresse og det fulde navn på den heldige modtagere af gavekortet. Personoplysningerne registreres hos QI-AKUPUNKTUR og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

 

QI-akupunkturvideregiver eller sælger på ingen måde dine personoplysninger eller personfølsomme oplysninger til tredjemand – Medmindre der sker omstrukturering eller delvis salg af virksomheden. Offentliggørelse i en sådan situation ville være i overensstemmelse med den enhver tid gældende lovgivning om privatlivets fred.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen ved at skrive til os på www.qi-akupunktur.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 08-12-2019.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.