Qi Akupunktur Østerbro

Akupunktur Østerbro – Vi bestræber os på at give dig en behagelig oplevelse, imens du modtager behandling hos os. Du bliver behandlet i ejet rum, som er lydsvage, men med mulighed for at høre rolig musik under behandlingen. Det er også lysdæmper i hvert rum, så kan du selv bestemme lysstyrken i rummet under behandlingen.

I alle rummene hvor behandlingerne sker er der også god udluftning så du føler dig tilpas og kan hvile dig uforstyrret imens du bliver behandlet.

Akupunktur - Hvad behandler vi

Ved hjælp af traditionel kinesisk akupunktur, er vi i stand til at behandle dig med de lidelser du skulle have.

Vi kan især hjælpe dig med:
– Smerter / Langvarige eller akutte
– Mave og tarmsygdomme
– Allergi
– Stress og udbrændthed

Du kan læse mere her hvad vi også behandler – Akupunktur

akupunktur københavn. akupunktur kbh. akupunktur

Akupunktur Østerbro - God erfaring med gode resultater

Klinikken har 15 år erfaring. Og har modsat de fleste akupunktører i Danmark været 4 år i fuldstidslære.

Vi er RAB-godkendt. Tilskud gives fra Sygeforsikring Danmark. De fleste sundhedsforsikringer dækker behandlingerne.

Vi er også medlem af Danske Akupunktører.

Kroppen kan dog komme til et punkt, hvor den ikke længere selv kan klare de ubalancer som er skabt. Her kan akupunktur benyttes som et ekstra stykke værktøj, der via harmonisering af organerne og fjernelser af blokeringer i medianbaner, hjælper kroppen med at vende en ”dårlig vane” til en ny og mere ”positiv vane” og hjælpe kroppens egen helbredelse på vej.

At ovenstående værktøjer og anvendelse af traditionel kinesisk medicin (TCM) kan skabe varige forandringer, har jeg i høj grad erfaret på egen krop. Her vil jeg skynde mig at pointere, at jeg med traditionel kinesisk medicin ikke mener indtag af medicin i den vestlige verdens forstand, men derimod kinesernes opfattelse af vigtigheden af fuld balance mellem krop, sind og ydre påvirkninger. Eksempelvis kostindtagelse, sygdomskabende påvirkninger, blokeringer af kroppens fundamentale energier og følelsesmæssige blokeringer samt kroppens energiskabende cirkulation.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.