Akupunktur til ufrivillig barnløshed

  • Forbedrer æggestokkendes funktion så kvaliteten af æggende forbedres
  • Regulerer hormon produktionen til folliklen
  • Øge blodstrømmen til livmoderen, og styrker tykkelsen af livmoderens slimhinde
  • Patienten slapper af og derved reducere stress
  • Mindsker bivirkningerne af en medicinsk behandling af barnløshed
  • Styrker immunforsvaret
  • Mindsker risikoen for ufrivillig abort
  • Forbedrer sæden, både kvaliteten og mængden

Hvordan hjælper akupunktur mod barnløshed?

Til at starte med skal man altid først finde den ubalance der er årsag til at et par ikke kan få et barn  

Dvs. at man først starter med at finde ud af, om er det hos manden, hos kvinden eller evt. hos begge ubalancen er.

Herefter vil man se, om der evt. kan være noget medicin eller en hormonbehandling der forstyrrer kroppen.

 

Hverdagens kost og vaner er en vigtig del af diagnosen som der også spørgers indtil.  Der er som regel også en masse følelser forbundet med barnløshed, og dem tager man også med i vurderingen, da de også kan påvirke kroppen.

Kvinden: 

Derefter undersøges, om det er en ubalance der sidder i organerne, som påvirker kroppen så der ikke bliver lavet nok energi/varme i systemet som kan holde livmoderen varm nok. Hormonbalancen kan reguleres med akupunktur så kvindens balance under forløbet er så stabil som mulig.

 

Det kan være mangler på blod i kroppen, så livmoderen ikke kan give fostret nok næring og det derfor går til grunde, her kan man regulere blodproduktionen så kvinden blodniveau hæves. Der kan være en blokering af fugt/slim, stagneret blod og affaldsstoffer(kredsløbsblokering), som forhindrer et normale tilløb af blod til livmoderen(det mærkes typisk som menstruation smerter).

Alle de ovennævnte punkter er noget som akupunktur kan hjælpe med, og når der er skabt balance det giver at betydelig højere chance for at blive gravid, og beholde barnet gennem hele forløbet.

Manden: 

Hos manden kan der mangle mængde af sæd, eller sæden kan have en dårlig kvalitet.  Så den typiske behandling ved ufrivillig barnløshed hos mænd vil være at arbejde med nyrerne, da det dem der har med fertilitet af gøre, og derved også har med kvaliteten af sæden. Kost, arbejde og hvor tit der er sex med sin partner kan også påvirke manden sædkvalitet.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din akupunkturbehandling  allerede i dag – så du bliver du symptomfri

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt i dag

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.