Sådan foregår en behandling

sådan er en behandling qi akupunktur

Hvis du er lidt spændt eller nervøs, når du ankommer, som i øvrigt er meget naturligt, så forklarer vi her, hvad du kan forvente.

Kom indenfor

 

Er du ny kunde?

Så er din første session minimum 60min.

OBS! Køber du klippekort, så følger din forundersøgelse med. Klik her

 

 
 

 

 

Du ankommer ned af trappen, som også har gelænder at holde i, hvis du har brug for det.
Døren er åben i åbningstiden og efter aftale, så kom endelig indenfor i varmen.
 
I entréen tager du venligst dine sko af og stiller dem på hylden, hvor de trygt venter dig igen efter behandlingen. Tag evt. et par sutsko på imens og træd ind i gangen herefter.
 
Morten sidder pænt og venter på dig i sit kontor til højre for enden af gangen. Men er du for tidlig på den, så sæt dig gerne i venteværelset, som ligger lige for, når du træder ind ad døren (her finder du også en dør til toilettet).
 
Er det din første gang, så vil du komme ind til en forundersøgelse hos Morten, hvor I gennemgår årsagen til, at du er kommet og ønsker akupunktur. Du får et papir, som du sammen med Morten udfylder. Så sørg gerne for at have et såvidt muligt overblik over alle dine gener, sygdomme og smerter, så vi bedre kan hjælpe dig ud af dine udfordringer.
 
Efter forundersøgelsen vil du blive vist ind i en af behandlingsrummene. Her kan du lægge din jakke og tøj. Behold gerne underbukser/trusser samt t-shirt/BH på ellers vil Morten instruere dig i, hvad du skal beholde på af tøj. Du får lov i fred at gøre dig klar.

 

Bliver du forhindret ?

Ring eller skriv senest 4 timer før din aftale.

OBS! Vi gør opmærksom på, at ved udeblivelse eller

ved for sen udmeldelse,koster det dit klip eller

normal konsultationsgebyr.

 

Akupunkturbehandlingen

Når du er klar til behandlingen, så lægger du dig på briksen og Morten kommer ind til dig og ud fra din forundersøgelse og den journal Morten har på dig, behandler han dig med akupunktur forskellige steder på kroppen for, at du kan blive afhjulpet dine udfordringer. Du skal blot slappe af så meget som muligt og hvile dig, imens Morten forklarer kort, imens han hjælper dig med akupunkturnålene.
 
Er du bange for smerter eller nåle, så vil Morten alligevel forsigtigt sætte dem, hvor de skal være. Akupunkturnåle er oftest meget meget tynde, næsten som et hår – og kan derfor ikke sammenlignes med normale nåle. De kan godt give varm eller et lille jag på under et sekund, når de sættes. 
 
Du kan her vælge at ligge med et tæppe på og nyde den rolige musik, imens du slapper af og lader akupunkturen virke. Undervejs vil du måske kunne mærke punkterne på kroppen virke eller andre dele af kroppen kan reagere i større eller mindre grad. Det er helt normalt og et godt tegn – så prøv derfor at trække vejret dybt og slappe af.
 
Når tiden er gået kommer Morten tilbage og fjerner akupunkturnålene og hører dig, hvordan det gik. Herefter får du fred igen til at tage tøj på og tage dine ting med og gå ud af behandlerrummet.
 
På Mortens kontor mødes i så igen for at aftale yderligere tider eller lave status.
 Vi glæder os til at se dig igen næste gang.
qi akupunktur behandling process forløb smerter nåle

Efter behandlingen

Det er naturligt, at man efter behandlingen kan være enten træt eller øm forskellige steder på kroppen. Det betyder igen, at din krop reagerer positivt på akupunkturen.
Skulle du have gener, der bliver ved, så kan du evt. kontakte klinikken igen enten på mail eller telefon.
 
Det er en god ide at holde kroppen varm og at drikke vand, medmindre Morten har instrueret dig til andet.
 
Behandlingerne virker bedst ved minimum 2-3 behandlinger eller flere. Så vi glæder os til at hjælpe dig yderligere.

Kontakt QI-Akupunktur

Qi-akupunktur østerbro københavn

Ring til os på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Begynd din behandling allerede idag - så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.