Akupunktur mod mavesmerter

– Slip dine smerter én gang for alle

Akupunktur mod mavesmerter hjælper dig med at slippe af med dine daglige mavesmerter og får din fordøjelse til at blive normal, så du kan koncentrere dig om andre ting.

Akupunktur er et sundt alternativ til den medicinske behandling, da akupunktur på sigt kan normalisere din fordøjelse uden bivirkninger som så ofte ses ved medicinsk brug. Det betyder, at din smerter lidt efter lidt reduceres og at du samtidig vil få mere og mere energi, da du optager din føde bedre.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig af med dine mavesmerter.

Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur mod mavesmerter

Mavesmerter kan have mange årsager. Ofte skyldes de inflammation i tarmene, irritabel tyktarm eller at maden er stagneret. Men årsagerne kan være mange. Ved hjælp af akupunkturnålene påvirkes den cirkulation som finder sted i kroppen. Hvis kroppen ikke er i stand til at bevæge føden gennem tarmene, kan akupunktur hjælpe med at aktivere de peristaltiske bevægelser i mavetarmkanalen, så maden ikke klumper sig sammen og giver smerter.

Akupunktur får kroppen til at udskille hormoner som virker antiinflammatorisk og har således gavnlig effekt på smerter, der er forårsaget af inflammation i tarmene.

Akupunkturen udrenser også kroppen generelt og har en god virkning på leveren, som er det organ, der modtager næringen fra føden. Herved hjælpes fordøjelsen, du bliver fri for smerter og føden optages bedre. Undervejs vil du også opleve at få mere og mere energi.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod mavesmerter i din hverdag

Udover akupunktur mod mavesmerter, får du her nogle gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop og forebygger smerter:

  • Forkert kost er tit en del af problemet. Undersøg om der er ting du ikke kan tåle og undgå så vidt muligt at indtage disse
  • Stress og spekulationer påvirker fordøjelsen negativt
  • Hvis du har inflammation i tarmen, skal du undgå sukker og alkohol, da det er som at kaste benzin på bålet
  • Overspisning belaster fordøjelsen, da maven ikke kan følge med. Spiser du for lidt, er det også skidt, eksempelvis for mavesår

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig af med dine mavesmerter.

Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.