Akupunktur mod kronisk tarmbetændelse
- Slip eller reducér de tilbagevendende gener

Akupunktur mod inflammatorisk tarm-sygdomme hjælper din krop med at forebygge og reducere betændelsen i dine tarme, så du kan få dit normale liv igen.

 

Colitis Ulcerosa og Crohn er tarmsygdomme med forskellige gener som afføringsforstyrrelser, opkast, nedsat appetit, akut trang til at komme på toilettet, mavesmerter og blodig afføring. Begge sygdomme betragtes som kroniske, hvilket betyder at tilstanden nemt blusser op og pt. ikke kan kureres. Til forskel for vestlig medicin som kun formår at holde betændelsestilstanden nede, så er akupunktur en effektiv og blid måde at forebygge og reducere betændelsestilstandens opblussen på – og uden at du skal døje med bivirkninger. Det eneste du kan opleve er, at der efter de første behandlinger kan forekomme kortvarig træthed eller tørst.

 

Vi har mange års erfaring med behandling af inflammatoriske tarm-sygdomme og med gode resultater. På grund af akupunkturens regulerende egenskaber ser vi ofte, at vores patienters fordøjelse normaliseres. Det betyder at de får lange symptomfrie perioder, mere energi, har færre smerter og på sigt slipper for blod i afføringen.

 

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe de tilbagevendende gener. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din tarm sygdom

Når du skal behandles hos os, udredes du først efter de kinesiske principper. På baggrund deraf  udfærdiger vi en plan for behandlingen af netop din tarmsygdom.

 

Ifølge TKM (Traditionel Kinesisk Medicin) skyldes de fleste gener ved inflammatoriske tarmsygdomme, at de peristaltiske bevægelser i tarmene ikke fungerer optimalt. Ved hjælp af akupunktur kan man stabilisere de peristaltiske bevægelser. Dette bevirker, at dine tarme bliver i stand til at optage mere af den næring, du bør få via din kost. Med et optag af mere næring vil du opleve at få fornyet energi og overskud, hvilket har en positiv effekt på dit system som helhed.

 

Med en normaliseret fordøjelse og fornyet overskud er din krop være bedre rustet til at forebygge eller bekæmpe betændelsestilstanden. Med akupunktur aktiveres hormoner i kroppen, som virker anti-inflammatoriske, hvilket hjælper din krop til at bekæmpe den kroniske betændelse i tarmene.

 

Vi gør opmærksom på, at da der er tale en kronisk tilstand som har siddet i din krop længe, så reduceres dine gener ikke fra den ene dag til den anden. Du skal forvente, at behandlingen vil forløbe over en periode.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod tarm sygdom i din hverdag

Ved akupunkturbehandlinger stimuleres din krop til at søge sin naturlige balance og heling. Du kan dog også selv hjælpe din krop godt på vej i hverdagen. Vi anbefaler, at du støtter op om din behandling og smerteforebyggelse ved at:

  • undgå sukkerholdige fødevarer, koffeinholdige drikke og alkohol, da det vil være som at smide benzin på bålet.
  • find ud af om der er noget, du ikke kan tåle og udeluk det fra din kost. Kost og ernæring er ofte roden til problemet. Visse typer mad som fx krydret, fed eller færdiglavet mad øger ofte tarmgener, men det er og bliver individuelt. Så læg ekstra mærke til din krop og hvad den signalerer er godt for dig.
  • få mindst 2 liter vand om dagen. Vand hjælper din krop med at afgifte via nyrerne, hvilket gør at din krop lettere kan køle betændelsen i tarmene.
  • nedsæt dit stressniveau. Stress og spekulationer har stor indflydelse på fordøjelsen.
  • Få sovet min. 8 timer hver nat, så din krop har tid til at restituere.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.