Akupunktur mod kronisk tarmbetændelse

– Colitis ulcerosa, morbor crohn

Akupunktur mod kronisk tarmbetændelse hjælper til at normalisere din fordøjelse og bekæmpe inflammationen som findes i dine tarme. Til forskel fra medicin virker akupunkturen uden bivirkninger, og målet er, at du bliver helt fri for
betændelse i dine tarme og får en normal fordøjelse. Dette betyder færre wc besøg og på sigt, at du slipper for evt. blod i afføringen.

Kontakt Qi Akupunktur og lad os hjælpe dig med at slippe af med dine smerter.

Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfylde vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur på din tarm sygdom

For at behandle kroniske tarmsygdomme med akupunktur, udfærdiges først en diagnose ud fra de kinesiske principper og derefter laver vi en behandlingsplan med udredning af din tarmsygdom. Med akupunktur kan man få bevægelse i  fordøjelsen til at blive mere normal, og derved få de peristaltiske bevægelser i tarmen til at slappe mere af. Herved optager din fordøjelse, mere af føden du indtager.

Når du optager mere af den føde og næring du komme i maven, får du mere energi, hvilket giver mere overskud og har en positiv effekt på dit system i helhed. Akupunkturen aktiverer hormoner i kroppen, som virke antiinflammatorisk og hjælper kroppen til at bekæmpe kroniske betændelse i tarmene. Det er derfor vigtigt at normaliserer fordøjelsen så der opstår overskud i kroppen og heling kan foregå.

Når behandlingen fungerer og kroppen atter er i balance, vil du opleve mere overskud, mindre/ingen smerte, samt ingen blod i afføringen. Men da det det er en kronisk tilstand, løses det over en periode og ikke fra den ene dag til den anden.

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod tarmsygdom i din hverdag

Ud over akupunktur mod din tarmsygdom, får du her nogle gode råd til at skabe de bedste vilkår for din krop og forebygge smerter:

  • Kosten er ofte et problem, find ud af om der er noget du ikke kan tåle og undgå så vidt muligt at indtage disse ting
  • Stress og spekulationer påvirker fordøjelsen
  • Sov mindst 8 timer hver nat så kroppen kan restituere
  • Drik mindst 2 liter dagligt, da væsken hjælper kroppen til afgiftning via nyrerne og derved afkøles og dæmpes betændelsestilstanden i tarmene

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23 44 03 20 eller kontakt mig via formularen og begynd din akupunkturbehandling  allerede i dag – så du bliver du symptomfri

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.