Akupunktur mod KOL

Akupunktur mod KOL stabiliserer og normaliserer din vejrtrækning, så du ikke konstant mangler energi, ved blot de mindste ting eller gøremål i din hverdag.

Til forskel for den medicinske behandling kan akupunktur hjælpe en patient til, at få mere ud af lungernes funktion, på naturlig måde uden bivirkninger.

Det betyder, at du vil få en bedre lungefunktion, end den du har nu.

Kontakt Qi-Akupunktur og lad os hjælpe dig med, at få vejret tilbage i lungerne. Bestil din tid ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller udfyld vores kontaktformular.

Sådan hjælper akupunktur mod KOL

Akupunktur mod KOL kan hjælpe dig med at få styr på åndedrættet og derved optimere den energi, som tilføres via ilten i din vejrtrækning.

Akupunktur kan i en KOL behandling bruges til at løsne op for blokeringer/obstruktioner i lungevævet, og hjælpe kroppen af med slimdannelser som ophobes i lungerne og gør det endnu sværere at trække vejret. Lungevæv som er slidt på grund af rygning, kan med akupunktur fugtes og som følge heraf få lungerne til at fungere bedre. 

Dette giver dig en følelse af, at trykket lindres i og omkring dine lunger, og du vil oftest hurtigt mærke en funktionel forbedring som også kan måles, såfremt dine lunger tjekkes ved kontrol. 

Sådan støtter du din akupunkturbehandling mod KOL i din hverdag

Ud over akupunktur mod din KOL, får du her lidt gode råd til, hvordan du skaber de bedste vilkår for din krop, mens du er i behandling:

  • Rygning er det værste, som du kan udsætte din KOL for, så det er det første du MÅ og SKAL stoppe med
  • I starten af akupunkturbehandlingen mod din KOL, vil der foregå en udrensning: Grøn the, ingefær, masser af vand, og saunabesøg vil hjælpe med dette
  • Drik meget vand for at undgå at slim i kroppen bliver tørt og sejt. Således bliver slimen i lungerne nemmere at komme af med
  • Undgå mælkeprodukter, for fed mad og sukker. De nævnte ting skaber slim i kroppen, som kan sætte sig på dine lunger
  • Undgå at blive forkølet da det også forværrer lungerne tilstand

Når du får akupunktur for din KOL hos Qi-akupunktur, tager vi udgangspunkt i præcis din situation, så du altid føler at du er tryg og i gode hænder.

Kontakt os og hør mere om, hvordan akupunktur hjælper dig med din KOL og få gode råd til at holde din krop i balance ved at ringe på telefon 23 44 03 20 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt i dag

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.