Behandling hos QI Akupunktur

Den behandlingsform der bliver udøvet hos Qi-akupunktur er den oldgamle akupunktur form fra Kina der går mere 5000 år tilbage. Denne nåle teknik har i alle disse år holdt mennesker i balance så de ikke blev syge, og behandle dem hvor ubalancerne i kroppen har gjort organismen syg.

Når du får behandling hos Qi-akupunktur kan du forvente:

  • Behandling af dine nuværende symptomer
  • En stærkere krop, som kan modstå fremtidige udefrakommende påvirkninger
  • Mere indre ro og styrke
  • Eventuelt øvelser som kan hjælpe dig med at afspænde kroppens aflåste områder
  • Råd om kost
  • Alt i alt lære lidt mere om din krop og hvorfor den kan komme i ubalance

Du er velkommen til at orientere dig på siden og lære lidt mere omkring de forskellige ubalancer, der ses under vestlige lidelser.

Første gang du skal have en behandling

Den første gang du kommer til klinikken og skal ha behandling bliver der lavet en journal til dig så vi kan få afklaret dine ubalancer der giver dig problemet, det er en ca 15 min konsultation som ikke koster ekstra.

Under samtalen undersøger jeg måske din puls og tunge. Det er helt naturlige kinesiske metoder til at finde ud af hvilken ubalance du har. Efter vi er færdig med din journal og diagnosen er fundet kommer du ind i behandler rummet hvor du får plads på en af klinikken 11 brikse, hvor du har et par minutter til at blive klar til behandlingen. Herefter kommer jeg indtil dig og behandlingen begynder.

Nålene er meget tyndere end de nåle som man typisk bliver stukket med hos lægen, og gør ikke lige ondt, men når man rammer nogle punkter på meridian banen kan man godt mærke et lille stød det er som regel et tegn på at punktet er aktiveret og er begyndt at arbejde og udbedre ubalancen inde i kroppen. Når akupunktur nålene så sættes i, kan man nogle gange mærke en stor anspændthed, eller måske ligefrem ømhed, andre gange mærker man slet ikke akupunktur nålene. Jeg plejer at sætte en nål i så du kan sove eller slappe meget dybt af, for at give kroppen mulighed for at hele bedst muligt.

Efter 29 minutter eller 58 minutter er tiden gået, og jeg tager akupunktur nålene ud. Hvis du har brug for at tale om det, er der også tid til det. Husk altid at drikke rigeligt med vand bagefter, da akupunktur også øger udrensning i kroppen og ved at drikke rigeligt efter en behandling søger du selv for at få udskilt affaldsstofferne via nyrene, næste gang du skal på toilettet.

Kontakt QI Akupunktur

Ring til mig på telefon 23440320 eller kontakt mig via formularen og begynd din behandling allerede idag – så bliver du symptomfri!

Udskyd ikke problemet - Tag kontakt i dag

Vil du høre det først?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt, hvad der sker hos QI Akupunktur, særlige fordele og meget mere.